Publicat: 8 ianuarie 2014

Ashanti – Braveheart (coperta album)

ashanti-braveheart-2Ashanti vine cu o coperta noua pentru materialul ei de studio, Braveheart. Odata cu noua confirmare pentru lansarea albumului ce ar fi trebuit sa apara inca de anul trecut, cantareata vine si cu o serie de poze senzuale si foarte reusite.

Daca precedentul artwork era ceva mai intunecat, pentru noua versiunea Braveheart, Ashanti a optat pentru un motiv floral si cateva poze realizate in desert, unde apare foarte glam, ceea ce nu poate decat sa ajute imaginea noului ei album.

Braveheart e primul material dupa cative ani de pauza, cantareata lansand ultimul album, The Declaration, in 2008. Primul single a fost The Woman You Love,featuring Busta Rhymes, undeva in 2012, cand ar fi trebuit sa apara initial discul. A fost amanat, insa la inceputul lui 2013 cantareata a revenit cu piesa Never Should Have, iar la finalul anului ne-a oferit I Got It, un featuring cu Rick Ross. Despre Braveheart, Ashanti a declarat: It’s something for women, just being empowering. This album is something very deep. I’m going places that I haven’t gone on different albums. Cantareata a jucat si intr-un special de sarbatori, Christmas in the City, si a lansat inclusiv un material de colinde in apropierea Craciunului.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul