Publicat: 6 ianuarie 2014

Anul trecut, pe vremea aceasta, Andreea Marin DIVORTA, iar acum S-A CASATORIT! Ambele ANUNTURI au fost facute pe INTERNET!

andreea_m-crop-644x416Daca anul trecut, cam in aceeasi perioada, Andreea Marin si Stefan Banica Jr. se imbarcau spre Dubai, dupa ce anuntasera pe conturile lor de Facebook decizia comuna de a divorta, acum „Zana” a socat pe toata lumea cu noul ei mariaj.

Interesant este ca si a fost anuntata tot pe reteaua de socializare, de aceasta data insa de iubitul turc, Tuncay -zturk.

„Dragi prieteni,
Am avut dintotdeauna o relatie foarte buna cu Andreea. Intotdeauna am vrut sa tin aceasta relatie departe de ochii presei. Din acest motiv, nu am vorbit despre relatia noastra nicaieri. Am luat masuri serioase in ceea ce priveste intimitatea noastra. Suntem amandoi persoane mature. Și in fiecare etapa ne-am avut in vedere nu numai pe noi, ci si pe familiile noastre. Am prezentat-o pe Andreea ca logodnica mea. Și acum este o onoare pentru mine sa impartașesc cu voi toți anuntul casatoriei noastre. Eu voi fi intotdeauna mandru de a avea o astfel de femeie minunata ca soție langa mine. Va mulțumim pentru urarile voastre bune și la multi ani „, a scris el pe contul lui de socializare.

Aflata in Qatar pentru a-si petrece sarbatorile de iarna alaturi de cel care ii este alaturi de cateva luni si de la care a primit deja inelul de logodna, Andreea Marin se pare ca a facut marele pas.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul