Publicat: 10 decembrie 2013

Antonia are numai probeleme! A ramas si fara sot si fara bani

AntoniaAntonia a mizat totul pe o carte cand a ales sa ramana cu Alex Velea, cu care are, dupa cum stie intreaga natiune, probleme serioase, pentru ca solistul evita sa-i puna pe masa decizia de divort de ciocolatia Ana.

In ultima vreme, prietenele ei au inceput sa barfeasca pe la colturi ca Antonia se eschiveaza sa cumpere haine sau sa achite consumatia la baruri, sustinand ca n-are bani lichizi, ci doar pe card. Insa, de fapt, e doar o scuza de ochii lumii, caci solista nu mai are atatea concerte ca pe vremuri, fanii ei taxand-o pe motiv ca i-a stricat casa lui Velea, scrie libertatea.ro.

Abia acum, in ceasul al doisprezecelea, artista realizeaza ca, din dragoste, nu mai are fetita aproape. Micuta, care ii seamana leit, locuieste la strabunicii din Italia, alaturi de tatal ei.

In ultima vreme, interpreta, aflata in cadere libera pe piata muzicala, si-a postat pe Facebook numai fotografii in ipostaze triste, semn ca nu mai poate si nici nu mai vrea sa-si mascheze durerea sufleteasca. Nici Alex nu mai e ce a fost, dragostea lui pentru frumusica vedeta cu ochii verzi palind parca, de la o zi la alta.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul