Publicat: 14 februarie 2014

Andreea Marin pleaca de la TVR, revoltata de ce s-a intamplat

andreea-marin-pretuieste-viata-tvrAndreea Marin s-a hotarat in aceasta dimineata sa renunte la colaborarea ei cu postul public de televiziune, cu toate ca emisiunea „Pretuieste Viata” era programata sa revina in grila de programe de la inceputul lunii martie, informeaza adpm.ro.

Nemultumita de modul in care se desfasoara lucrurile la postul public de televiziune, Andreea Marin a hotarat sa inceteze aceasta colaborare.
„S-a intamplat o situatie care m-a facut sa ma simt revoltata in interiorul meu fata de modul incorect in care se poate desfasura o colaborare in zilele noastre. A fost picatura care a umplut paharul. In echipa redactionala „Pretuieste Viata” exista doar oameni tineri si entuziasti, care au pus mult suflet in aceasta productie. Au lucrat fara a avea ochii pe ceas, de multe ori si zi si noapte, pentru a realiza „Pretuieste Viata”.

Una dintre colegele mele a ajuns pe nepusa-masa la spital si a intrat direct in operatie din pricina unor formatiuni tumorale. Cert este ca operatia a fost drastica si situatia deloc placuta in momentul in care, la externare, cand am vorbit cu ea sa-i aflu starea de sanatate m-a intrebat cu timiditate daca stiu cumva cand o sa fie posibil sa-si primeasca banii de la TVR pentru munca din ultimele emisiuni ale sezonului trecut. Are nevoie de bani pentru a-si plati tratamentul si pentru a se putea pune pe picioare”, a explicat Andreea intr-un interviu acordat adpm.ro.

Vedeta spune ca oamenii din echipa redactionala nu si-au primit salariul la jumatatea sezonul trecut. Andreea a mai spus ca nu are nimeni ce sa ii reproseze din moment ce emisiunea a facut audienta si foarte multi dintre sponsorii care s-au implicat in acest proiect au fost adusi chiar de ea, desi nu era treaba ei sa faca asta.

Andreea Marin, care a ocupat functia de director de program al acestei emisiuni, a precizat ca nici ea nu si-a primit salariul.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul