Publicat: 10 decembrie 2013

Andi Moisescu are mari probleme de sanatate

Andi MoisescuAndi Moisescu se confrunta de o buna perioada de timp cu dureri cumplite de spate, insa nu a lasat niciodata sa se vada asta.

Mereu pus pe glume si o prezenta joviala, Andi nu a dorit sa se victimizeze in vazul lumii, pana intr-o zi cand cei din jur si-au dat seama ca juratul de la „Romanii au talent” ascunde o suferinta. „La mijlocul terenului am niste probleme, respectiv in partea din spate. E un semn de reala afectiune pentru copiii mei, o hernie de disc binevenita. As zice ca e primul semn de maturizare evidenta cu care ma pot lauda”, spunea Andi mai in gluma mai in serios, in urma cu cateva zile.

Realizatorul emisiunii „ApropoTV” a ajuns astazi la spital, din cauza durerilor de spate care s-au acutizat in ultima vreme.

In urma unor investigatii amanuntite, lui Andi i-au fost descoperite doua hernii de disc, moment in care i-a cam pierit zambetul. „Am doua hernii de disc. Ca sa scap de operatie, trebuie sa fac repaus total trei zile si sa urmez un tratament. A fost pentru prima oara cand n-am simtit nevoia sa mai fac nicio gluma, desi medicii nu mi-au interzis asta”, a declarat Andi Moisescu.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul