Publicat: 10 decembrie 2013

Alexandra Stan a stat în „revizie” 6 luni!

alexandra-stanAlexandra Stan a suferit un soc emotional dupa ce fostul ei impresar Marcel Prodan a bagat-o, in luna iunie, in spital, transformand- o in sac de box. Daca ranile fizice au trecut relativ repede, cu niscaiva pilule, solista a avut nevoie de sase luni pentru a le drege si pe cele psihice. Alexandra a fost invitata sa cante la Sibiu, de Revelion, la un show in aer liber si, dupa ce a „rumegat” oferta pret de cateva zile, a acceptat.

Gata! Dupa o pauza de sase luni, timp in care s-a refacut fizic si psihic, Alexandra Stan a decis sa revina pe scena si nu oriunde si oricand, ci chiar in noaptea de Revelion. Daca nu se razgandeste, caci in ultima vreme a dat dovada de neseriozitate, fanii ei o vor vedea intr-un recital de zile mari, pe 31 decembrie, in cadrul spectacolului organizat in aer liber, in Piata Mare din Sibiu.

Alexandra le-a povestit prietenelor ca se simte pregatita, dupa scandalul din vara cu fostul ei impresar si iubit Marcel Prodan, sa urce din nou pe scena si ca noaptea trecerii dintre ani este cel mai benefic moment.

Piesa «Million» a facut-o celebra

Potrivit apropiatilor ei, vedeta sta lamentabil la capitolul finante, asa ca este imperios necesar sa revina in lumea muzicii. Numele vedetei noastre este cunoscut in intreaga lume datorita piesei „Million”, iar scandalul in care a fost implicata i-a socat pe fanii sai din strainatate, care, in aceasta perioada de refacere, i-au trimis incurajari, dar si invitatii sa sustina recitaluri.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul