Publicat: 12 ianuarie 2014

Adevaratul Lup de pe Wall Street. A facut 12 mil. de USD in 3 min

lupul-de-pe-wall-streetLupul de pe Wall Street care poate fi vizionat, in cinematografele din Romania incepand cu acest weekend, a starnit controverse pentru numarul imens de injuraturi, dar si acuzatii ca e „o invitatie la orgie” sau „o glorificare a hedonismului” pentru scenele de sex si droguri si pentru faptul ca l-ar imbogati pe escrocul care a inspirat filmul.

Leonardo DiCaprio il interpreteaza pe Jordan Belfort, urmarind povestea de marire si decadere pe care insusi fostul agent de vanzari, nascut in Bronx, a marturisit-o in cartea autobiografica – „Lupul de pe Wall Street”.

Jordan Belfort, cel mai bun exemplu pentru latura neagra a capitalismului modern

Adevaratul Belfort a facut si a risipit o avere, strangand milioane de dolari pe spinarea oamenilor creduli care voiau sa se imbogateasca peste noapte.

A pierdut totul dupa ce a fost arestat pentru frauda. Dupa 22 de luni de inchisoare, s-a reinventat ca autor de discursuri motivationale, insa in ochii publicului american nu si-a ispasit pe deplin pedeapsa pentru ca nu si-a despagubit in totalitate victimele.

Memoriile sale, descrise de DiCaprio drept „candide si oneste” au fost publicate in 2008. Atunci, cartea despre excesele si lumea de pe Wall Street, din anii ’90, a ajuns un bestseller si i-a facut pe Leonardo DiCaprio si pe Brad Pitt sa se lupte pentru drepturile de ecranizare.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul