Home >> Iasi News >> Maine incepe Targul de Cariere Iasi: joburile in IT, Inginerie si Financiar sunt cele mai numeroase

Maine incepe Targul de Cariere Iasi: joburile in IT, Inginerie si Financiar sunt cele mai numeroase

Peste 60 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași în acest weekend, pe 9-10 martie. Evenimentul are loc la Palas Mall și se adreseză celor care vor să facă următorul pas în viața lor profesională.

Vor fi multe oportunități de angajare pentru participanți. Sunt căutați IT-știi specializați pe diverse limbaje de programare, se angajează în domeniul HR, Financiar, Tehnicieni de calitate, Ingineri software, Ingineri de calitate, vorbitori de limbi străine (franceză, spaniolă, engleză).
Spre exemplu, compania Xerox are cinci poziții deschise la Iași, pentru vorbi-tori de engleză, franceză și germană. Accenture angajează IT-iști și specialiști HR vorbitori de limba germană. Compania de IT BeeSpeed are 20 de poziții deschise în domeniu, iar ESET caută alți zece IT-iști pentru a fi angajați la Iași.

Atexis, Accenture, Lidl, Firecredit, Kaufland, Almaviva, SCC Services, Delphi Technologies, Lear Corporation, Covisan, VEO Worldwide Services, KPMG, Amazon, Conduent, Leroy Merlin, Alten, Heisterkamp, Xerox, Capgemini, E van Wijk Holding, McDonald’s, Kuka, Transgor Logistik, OC Prod, Arcadis, GFK, Gaus, EOS KSI, BMT Aerospace, Optima Solutions Services, Arcadia, Residence Hotels, Agricon, BMT Aerospace, Micropack Automatizări, Tester dar și ministerul Apărării Naționale și o serie de institiții de învățământ și ONG-uri se vor afla printre recrutori.

„Vineri și sâmbătă, 9-10 martie, îi așteptăm la Târgul de Cariere pe ieșenii care sunt în căutare de noi oportunități în diverse domenii de activitate, căci evenimentul va reuni angajatori din aproape toate industriile. Târgul e deschis vineri de la 10 la 19 și sâmbătă de la 12 la 18, iar intrarea este liberă”, spune Ioana Oros, PR Managerul Târgului de Cariere.


Zonă de IT

Pasionații de IT sau cei care doresc să se dezvolte în această industrie vor avea o întreagă zonă dedicată lor. Peste 10 companii din acest domeniu abia așteaptă, să-i cunoască pe cei care ajung la standul lor. ESET, BeeSpeed, Autoliv, Bosch, Porsche Engineering, CGI IT Romania, Mios, Magneti Marelli sunt doar câteva dintre firmele care vor fi prezente în zona IT&C.

Participă gratuit la workshopul organizat de Bosch
Compania Bosch organizează la Târgul de Cariere Iași workshopul “Latest Trends in Surface Mounting Technology (SMT)”.

Ești student sau absolvent de facultate și te pasionează Electronica, Ingineria sau orice altă specializare asemănătoare? Specialiștii din cadrul companiei te așteaptă vineri, 9 martie, de la ora 17.00, pentru a afla mai multe despre tehno-logia de populare cu componente (procesele implicate) în vederea fabricării su-bansamblelor electronice din industria auto. Participarea este gratuită, însă lo-curile sunt limitate. Înscrierile se fac aici: http://www.targuldecariere.ro/iasi/seminarii/

Apel pentru startupuri
Pentru prima dată la Târgul de Cariere va exista și o zonă dedicată afacerilor la început de drum.
“La evenimentele din Iași, Brașov, Cluj-Napoca și Chișinău le dăm ocazia startupurilor să se înscrie și să participe gratuit la TdC. Dorim, în acest fel, să creăm o punte între startupurile din România și peste cei 25.000 de persoane care ne vizitează evenimentele în fiecare sezon. Vom selecta un număr de 12 startupuri în acest proiect, iar primul pas din parteal celor care doresc să facă parte din Startup Area este să completeze acest formular: http://www.targuldecariere.ro/startup/” declară Ioana Oros, PR Manager Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere se desfășoară de 12 ani în cele mai mari orașe din țară, în-sumând până acum 142 de ediții. “Un număr impresionant de întâlniri facilitate între angajatori și potențiali angajați, un număr mare de vizitatori care și-au îmbunătățit parcursul carierei. Ne bucurăm că în toată această perioadă am devenit partenerul de încredere al tuturor companiilor care investesc în brandul propriu și care sunt mereu în căutarea celor mai buni angajați”, declară Mihai Cotos, fondator Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere Iași are loc pe 9-10 martie, la Palas Mall, iar intrarea este liberă. Detalii găsiți pe www.targuldecariere.ro.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Conferinta #WebBiz 2017 la Iasi pe 27 Septembrie

Miercuri, 27 septembrie 2017, începând cu ora 9:00 şi finalizând cu ora 17.00, la sediul ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *