Publicat: 6 ianuarie 2014

Vrei sa fii la moda? Fa-ti un tatuaj!

imagesTatuajele au devenit in ultimul timp din ce in ce mai populare, mai ales datorita faptului ca dau un look extrem de atragator si ca atrag atentia prin designul lor inovator.

Tatuarea este o arta straveche care utilizeaza cerneluri speciale pentru a decora corpul uman. Majoritatea tatuajelor au un mesaj ascuns sau reprezinta ceva drag pentru persoanele care le poarta. Unele tatuaje marcheaza evenimente importante din viata acestora, momente care le-au marcat existenta.

Arta tatuajului a evoluat extrem de mult in ultimii ani si a permis dezvoltarea multor modele. Exista atat de multe modele de tatuaje pentru femei, incat nici macar nu stii pe care sa il alegi.

Acum, tatuajele pot avea design 3D, dand un efect fantastic prin coloritul si tehnicile utilizate. Pentru femei, tatuajele la moda simbolizeaza fluturi, aripi de ingeri, motive tribale sau cuvinte scrise in araba sau ebraica.

Aripile de ingeri sunt incredibil de frumoase si arata exceptional pe spatele femeilor. Acestea pot fi in diverse dimensiuni (in functie de preferintele fiecareia dintre doritoare) si pot avea orice culoare sau combinatie de culori. Acest tip de tatuaj este ideal pentru femeile care sunt romantice.

Fluturasii arata foarte bine tatuati pe umar sau in partea de jos a spatelui. Exista o mare varietate de tatuaje cu fluturi din care poti alege. Poti sa alegi sa fie simplu sau viu colorat. Orice ai alege, efectul va fi scontat: vei fi sexy si feminina. Tatuajele tribale se poarta in partea de jos a spatelui si sunt extrem de sexy. Acestea atrag atentia asupra formelor trupului unei femei, avand un efect devastator asupra barbatilor.

Literele arabe sau in ebraica sunt la moda anul acesta, intrucat foarte multe vedete au apelat la ele! Locul ideal in care aceste litere sau chiar propozitii pot fi tatuate este sira spinarii, de la gat in jos.
Orice tatuaj ai alege sa iti faci trebuie sa fii foarte atenta sa fie facut de o persoana cu multa experienta si cu ustensile dezinfectate!

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul