Publicat: 16 decembrie 2013

Tragedie in serialul „Tanar si nelinistit”

Brad CarltonSerialul care a trecut de 10.000 de episoade a pierdut zilele acestea un personaj drag telespectatoarelor din tara noastra. Cel mai sexy barbat din serial isi pierde viata in mod eroic. Totul, pentu a „renaste” intr-un alt serial.

Episoadele difuzate la Pro TV sunt de la inceputul lui 2009. Brad Carlton s-a inecat dupa ce l-a salvat pe Noah Newman de la moarte, scrie Click.ro.

Fanele serialului „Tanar si nelinistit” sunt tristi si varsa lacrimi dupa ce acesta a murit ca un erou. „Filmam pentru serial din 1985 iar Brad, personajul meu trecuse prin multe. Era momentul sa fac o schimbare si le-am cerut producatorilor sa-mi omoare personajul. Asta au facut si m-am mutat in celalalt serial al familiei Bell, „Dragoste si putere”, a declarat actorul intr-un interviu.

Numele adevarat al personajului era George Kaplan, insa a fost nevoit sa ilschimbe, devenind Brad Carlton. A fost casatorit cu de sase ori cu Lisa Mansfield, de doua ori cu Traci Abbot, Cassandra Rawlins, Ashley Abbott si Victoria Newman. A avut aventuri cu Lauren, Nikki, Sharon, Diane, Olivia si multe altele. Brad a avut doi copii: Colleen si Abby.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul