Publicat: 9 ianuarie 2014

Sandra Bullock, recompensată cu patru trofee People’s Choice Awards 2014

sandra-bullock-600Robert Downey Jr. a fost numit Cel mai apreciat star de acţiune pentru celebrul său rol din Iron Man 3

People’s Choice Awards şi-a anunţat ieri seară câştigătorii ediţiei ce recompensează artiştii anului trecut, în cadrul celei de-a 40-a ceremonii, desfăşurată la Nokia Theatre din Los Angeles şi prezentată de vedetele serialului 2 Broke Girls, actriţele Kat Dennings şi Beth Behrs.

Printre câştigătorii din industria cinematografică s-a remarcat Sandra Bullock, notează Deadline.com. Ea a luat acasă patru trofee, inclusiv cele pentru Actriţa preferată de film şi pentru Cel mai apreciat duo într-un film, cel din urmă câştigat alături de George Clooney. Filmul The Heat i-a mai adus un premiu pentru Cel mai apreciat lungmetraj de comedie, în vreme ce Gravity a fost strigat la categoria Cel mai apreciat lungmetraj-dramă.

Iron Man 3 a primit două premii People’s Choice Awards, pentru Cel mai apreciat actor de acţiune şi Cel mai apreciat film al anului. Robert Downey Jr. a triumfat şi la categoria Cel mai apreciat star de acţiune.

Cel mai bun serial TV-dramă din reţeaua de cablu a fost numit The Walking Dead (Rick Grimes a primit premiul Anti-eroului favorit de la TV al publicului). Pe partea de comedie, câştigător a fost The Big Bang Theory, actriţa Kaley Cuoco primind trofeul pentru Actriţa preferată de comedie de la TV pentru rolul lui Penny din serial. Cel mai apreciat titlu al unei reţele de cablu TV a fost considerat Homeland, în defavoarea apropiatului său competitor, Game of Thrones.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul