Publicat: 16 martie 2014

Regula de aur a slabitului sanatos

slabire-SrErDietele pot fi obositoare daca nu ne cunoastem organismul si nu stim ce ne impulsioneaza metabolismul. Partea buna e ca exista o dieta simpla care promite efecte si este usor de urmat.

Dieta presupune 3 mese pe zi si o cana fierbinte de apa dimineata, singurul lucru de la care trebuie sa te abtii find masa de dupa ora 6.

Curele de slabire minune care promit pierderea a 10 kilograme in 5 zile nu fac altceva decat sa ne deregleze metabolismul si sa ne creeze tulburari degestive. Secretul slabitului usor si sanatos este surprins de aceasta regula foarte simpla, si anume sa nu mai mananci dupa ora 6 seara.

In caz ca ne culcam mai tarziu, regula poate fi adaptata la a nu manca nimic cu 4 ore inainte de culcare. Un doctor american afirma candva ca cel mai mare serviciu pe care putem sa-l facem organismului nostru este sa ne culcam cu o usoara senzatie de foame.

Cele 3 mese din timpul zilei trebuie sa aiba o consistenta normala, dar consumul se face cu mai multa moderatie, intrucat nu trebuie sa ne simtit „pline” dupa ce am mancat. Dimineata se bea o cana cu apa calda pe stomacul gol, in care se poate adauga zeama de lamaie sau scortisoara.

Daca vrem sa slabim, trebuie insa sa renuntam la dulciurile din comert si la alimentele procesate.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul