Publicat: 10 ianuarie 2014

Leonardo DiCaprio a avut nevoie de „mult tratament chiropractic” dupa filmarile la The Wolf of Wall Street

258008l-640x400-b-8c6fa794Filmările la The Wolf of Wall Street au fost presărate de multe momente amuzante (relatam anterior despre „bătaia” pe care a luat-o Jonah Hill pe platourile de filmare şi despre cum a fost făcut DiCaprio să vomite), dar şi de unele dureroase, după cum povesteşte celor de la New York Post starul lui Inception.

Actorul – care a primit la începutul acestei săptămâni o nominalizare la premiile BAFTA pentru rolul din film – a dezvăluit că avut nevoie de „mult tratament chiropractic” după scenele din film în care reda efectele abuzului de medicamente. DiCaprio a fost ghidat pe parcursul acestor scene chiar de către cel pe care îl interpretează în film, Jordan Belfort, iar medicamentul de care face abuz este unul care trebuia să îl ajute să adoarmă.

„L-am înregistrat [pe Belfort] cum se rostogolea pe podea, înainte şi înapoi, şi mi-a fost astfel foarte clar cum, în această situaţie, îţi doreşti foarte mult să o iei într-o anumită direcţie, însă corpul nu te urmează. Am filmat la asta o săptămână, după care am avut nevoie din plin de tratament, pentru că a fost extrem de dureros”, a explicat DiCaprio.