Publicat: 11 mai 2014

Dropsurile Ricola, cel mai bun remediu natural la indemana familiei tale

Dropsurile_RicolaBeneficiile unui produs natural pot fi testate acum intr-o gama diversificata. Dropsurile Ricola, cu diferite arome, contin un mix de 13 plante din Alpii Elvetieni. Acest produs clasic Ricola prezinta o forma cubica distinctiva si are o aroma deosebita.

Inca din 1940, Ricola foloseste o reteta pe baza de  plante medicinale, o adevarata specialitate  elventiana. Amestecul de plante din Alpii Elvetieni contine sorbestrea, flori de soc, Veronica fructicans, menta, salvie, nalba, voronic, primula, coada soricelului.

Dropsurile gumate Ricola cu coacaze negre cu continutul ridicat de vitamina C actioneaza precum un balsam natural. Imbogatite cu glicerol natural,  dropusurile gumate cu coacaze negre au un efect calmant si redau vocea clara. Renumitul mix din 13 plante Ricola, asociat cu eucalipt si mentol elibereaza caile respiratorii si are un efect benefic asupra gatului. uleiul esential de eucalipt este apreciat pentru efectul de prospetime si pentru proprietatea expectorant, fiind utilizat cu succes in tratamentul tusei, racelilor si starilor gripale.

Tot pentru caile respiratorii sunt indicate si dropsurile cu miere si plante Ricola. Formula fara zahar a dropsurilor cu menta si mandarin  protejeaza dantura de  riscul aparitiei cariilor. O aroma delicata de cirere si miere , imbogatita cu un mix de plante elvetiene. Actiunea actor dropsuri este benefica pentru iritatiile gatului, senzatia de uscaciune si raguseala dar si pentru un plus de prospetime. Dropsurile Ricola Menthol Fresh sunt indicarre pentru a combate tusea in mod natural, prin actiunea  mentolului natural  dar si al amestecului de plante elvetine Ricola. Actioneaza rapid,  au o aroma deosebita si nu contin zahar.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul