Publicat: 10 decembrie 2013

Descoperire uimitoare facuta de o femeie pe Facebook: „Am asteptat ani de zile sa se intample asta”

Angela PalmerMama si fiica s-au reunit dupa 44 de ani datorita celei mai populare retele de socializare. Povestea lor este impresionanta! Fiica nu stia ca are mama si ca fusese, de fapt, rapita din sanul familiei.

Angela Palmer, in varsta de 44 de ani, a primit pe Facebook o cerere de prietenie de la o femeie din Croatia. A dat accept, insa a crezut ca cererea fusese facuta la intamplare de catre cineva care nu avea nicio legatura cu ea. Mare i-a fost mirarea cand femeia a inceput sa-i scrie in germana, scrie kanald.ro.

Angela a crescut in Germania pana la varsta de 18 ani cand a plecat in Statele Unite pentru studii, unde a si ramas, de altfel. Femeia, Helga Simeckie, i-a povestit ca este mama ei si i-a trimis drept dovada mai multe fotografii din albumul de familie. Angela fusese crescuta de tatal ei care se tot muta din oras in oras sub pretextul ca este comis voiajor. Ii spusese fetei ca mama ei a abandonat-o si ca nu vrea sa mai auda nimic despre ea.

Asa a crescut, cu acest gand care a macinat-o ani la rand. Insa mama ei i-a spus tot adevarul. Dupa divort a obtinut custodia fiicei sale, dar fostul sot, tatal Angelei, a rapit-o pe micuta de langa mama si a fugit in Germania. Barbatul fusese dat in urmarire generala pentru rapire, insa faptul ca se tot muta din oras in oras l-a ajutat sa scape de mana politiei.

Cum tatal ei avea mari probleme cu bautura, Angela l-a parasit cand avea 18 ani. A plecat cu gandul ca trebuie sa-si ia singura viata in piept. Cativa ani mai tarziu, tatal ei a murit luand secretul cu el in mormant. Daca nu era Facebook, cine stie, poate cele doua nu s-ar fi regasit niciodata.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul