Publicat: 6 ianuarie 2014

Cum sa iti descoperi parfumul ideal

top-5-parfumuri-perfecte-pentru-sezonul-rece_5_size1Ti-ai pus vreodata intrebarea cum ai putea sa iti descoperi parfumul ideal tie? Care sa te defineasca? Pe care sa il porti intotdeauna cu mare placere si care sa devina, cu timpul, semnatura ta?

In primul rand trebuie sa te inspiri din moda, din ultimele trenduri si din vechile si noile parfumuri aparute pe piata.

Cauta pe blogurile de moda sau in revistele de nisa noile perfumuri disponibile pe piata, dar si recenziile acestora. De asemenea, intereseaza-te si de cele vechi, de renume! Verifica principalele ingrediente continute, iar apoi du-te la un magazin de specialitate si incearca-le!

Este bine de stiut ca femeile timide aleg mai mereu parfumuri subtile, usoare, in timp ce indraznetele tind sa le aleaga pe cele puternice, care le ofera o anumita stabilitate si putere atunci cand sunt intr-un grup de persoane.
Asadar, alege-ti parfumul in functie de personalitatea ta! Trebuie sa il alegi pe cel care iti da si senzatia de confort, care te relaxeaza si care te caracterizeaza.

Analizeaza si ingredientele sale principale!

Care sunt parfumurile din natura care iti plac? Iti place cum miros trandafirii? Lavanda? Vanilia? Iti plac parfumurile florale sau cele marine? Reflecteaza la aceste lucruri, scrie pe o foaie florile ale caror mirosuri iti plac, iar apoi cauta-le in ingredientele principale ale parfumurilor. Asa vei gasi mai multe parfumuri care ti se potrivesc!

Du-te apoi in magazinele de specialitate si cauta-le! Simte-le aroma! Din toate parfumurile care apar pe lista ta, cu siguranta il vei gasi pe cel care ti se potriveste perfect!

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul