Publicat: 15 februarie 2014

Cum realizam si completam garderoba in functie de personalitate

cum-ne-imbracam-la-birou-1024x576Workshopurile “Cum ma imbrac” sunt gandite in asa fel incat fiecare participanta sa afle cat mai multe informatii utile pentru ea. Interactiunea este incurajata, iar pentru a exploata la maxim potentialul workshopurilor, in cel de-al doilea weekend, vom desfasura jocuri de rol cu haine din garderoba personala. Participantele sunt incurajate sa aduca trei obiecte vestimentare care le plac si trei care le displac pentru a descoperi cum editam si completam garderoba in functie de personalitatea, cariera si stilul de viata. Tot in weekendul cu numarul doi, aflam care sunt tendintele anului, cum putem sa le adaptam si sa le integram in garderoba personala. Ultimul punct de discutie pe lista este: smart shopping sau cum ajungem sa cumparam mai putin si sa alegem mai bine.

In cadrul primului weekend am discutat despre: tipuri de siluete, garderoba de baza si garderoba de ocazie, culori, haine care nu trebuie sa lipseasca din garderoba personala.

Cassandra, participanta la primul weekend de workshopuri, spune: “Excelent workshopul! Highly recommended, chiar si pentru cine are impresia ca stie cum sa se imbrace. Gabi prezinta o multime de trucuri, da sfaturi din experienta, ofera solutii verificate pentru problemele noastre de „imagine”. De asemenea, incurajeaza schimbul de idei intre participante, discutiile libere si intrebarile. Pleci de acolo nu doar cu idei noi despre cum sa te imbraci, dar si cu cateva prietene noi. Cafeneaua Vesuvio este un cadru foarte potrivit pentru aceste intalniri: luminos, cald cu chelneri discreti si eficienti.”

Stilul vestimentar trebuie sa ne reflecte personalitatea si, in acelasi timp, sa fie potrivit cu stilul de viata si activitatile pe care le desfasuram. Hainele sunt primul strat al identificarii sociale. Invata sa te exprimi prin haine, la fel de bine ca prin cuvinte.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul