Publicat: 20 decembrie 2013

Banuiesti ca are o amanta? Cum sa indepartezi suspiciunile

amantaDe cate ori nu ai avut sentimentul ca se intampla ceva cu iubitul tau, ca ai devenit invizibila pentru el? Te gandesti ca in relatia voastra a intervenit ceva. Sau cineva.

Femeile au un al saselea simt cand vine vorba despre infidelitatea partenerului. Petele de ruj pe gulerul camasii lui sau telefoanele suspecte la ore tarzii sunt semne mai mult decat evidente ca iubitul tau are o viata dubla, dar ce te faci cand nu ai astfel de dovezi?

Daca intuitia ta da gres si iti acuzi partenerul pe nedrept, s-ar putea sa fii tu cea care provoaca o ruptura in relatia voastra, inainte de a-l supune unui interogatoriu, urmareste semnele care ar putea da de banuit ca are o amanta.

Aspecte care trebuie sa te alarmeze

Iubitul tau s-a schimbat. Nu mai e la fel de atent ca la inceputul relatiei, il simti din ce in ce mai distant. Poate fi un semnal de alarma, dar, la fel de bine, si o transformare datorata rutinei. Daca se arata, insa, mai interesat de serviciu sau de alte activitati in care uita sa te implice si pe tine, lucrurile se pot complica…

Se preocupa mai mult de felul in care arata

Observi cu nedumerire ca iubitul tau a inceput sa acorde aspectului fizic cel putin aceeasi atentie pe care o acorda meciurilor de fotbal si iesirilor la bere. Suspect! Un barbat care devine brusc interesat de haine, curele, pantofi, trebuie sa aiba si un motiv intemeiat pentru asta. Si, cu atat mai mult da de banuit daca incepe, din proprie initiativa, sa faca exercitii pentru slabit, desi ti se parea ca el este comoditatea intruchipata.

Nu se mai implica in problemele de familie

De la un timp, partenerul tau lipseste mai mult de acasa decat o facea inainte, fara sa aiba un motiv intemeiat. Nu mai acorda aceeasi atentie problemelor de cuplu si, mai mult, nu ii mai face placere sa petreceti timpul impreuna. Te gandesti atunci cu groaza ca s-a plictisit de tine sau, si mai grav, ca este interesat de altcineva. E semn rau sau fuge de greutati?

Nicoleta (30 de ani) a trecut printr-o situatie asemanatoare. „Am inceput sa banuiesc ca ma insala cand sau inmultit pretinsele deplasari in interes de serviciu sau ra manea din ce in ce mai des la serviciu dupa orele de program. Banuielile mi-au fost confirmate cand a plecat o data la munte, fara sa-mi spuna nimic. M-a sunat apoi si a incercat sa ma convinga ca este in delegatie. Insa eu aflasem de la o cunostinta comuna ca nu era asa. I-am cerut sa imi spuna verde in fata daca ma insala. Nu a recunoscut. Atunci mi-am facut bagajul si l-am parasit. Peste cateva zile am trecut sa imi iau cateva lucruri si l-am gasit in compania unei amice. Intuitia mea nu da gres niciodata”.

Nimic din ce faci nu-i convine

Iubitul tau este cu gandul in alta parte, chiar distrat, de parca ar trai intr-o lume numai a lui. Iar daca ii atragi atentia, reactioneaza mai violent decat este cazul. Ignora sau critica orice efort pe care il faci pentru a afla ce se intampla cu el sau orice incercare a ta de a discuta probleme personale. Prea artagos? Ar putea fi un semn al infidelitatii.

Ce trebuie sa mai stii, inainte de a-l acuza…

Sigur ca, citind randurile de mai sus si observand ca si partenerul tau are un astfel de comportament, esti tentata sa crezi ca are o amanta. Lucrurile nu sunt, totusi, atat de simple! Chiar daca in ultimul timp observi la iubitul tau numeroase schimbari, asta nu inseamna neaparat ca are pe altcineva. Cauzele acestor schimbari de comportament pot fi diverse, fara a avea vreo legatura cu infidelitatea.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul