Publicat: 6 aprilie 2014

Andreea Balan, despre o posibila impacare cu Keo

ce-pact-secret-ii-leaga-pe-andreea-balan-si-keo-27854-1Despartirea dintre Keo si Andreea Balan a luat prin surprindere pe toata lumea, avand in vedere ca erau impreuna de peste 8 ani si pareau a fi unul dintre cele mai reusite cupluri mondene. Dupa ce joi seara Andreea a anuntat ca s-au despartit, a decis sa vorbeasca si despre o eventuala impacare.

„Nu pot sa spun ca ne-am despartit, ci, mai degraba, am hotarat sa luam o pauza, sa ne limpezim gandurile si apoi vom vedea daca mai putem continua sau nu”, a declarat Andreea Balan pentru Wowbiz, mentionand ca problemele dintre ei nu sunt de „ieri de azi”.

Vedeta a recunoscut ca intre cei doi mai exista iubire, si ca ia in calcul o posibila impacare. Intrebata daca publicul ar trebui sa se astepte la asta, Andreea Balan a replicat: „De ce nu?! Totul este posibil!

Repet, nu e o despartire, ci o separare, o pauza, sa ne limpezim gandurile! Daca vom reusi sa ajungem la un numitor comun, poate mai exista sanse!”.

Si Keo a vorbit despre situatia lor. Vineri dimineata acesta a mentionat ca despartirea s-a produs „mai mult din cauza ei”,  deoarece Andreea isi doreste sa duca relatia la alt nivel, iar el nu este pregatit.

Tatal vedetei pare sa fi aflat ce fiica sa nu mai este intr-o relatie de la televizor.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul