Publicat: 8 ianuarie 2014

Alexandra Stan – revenirea pe scena

alexandra stan - 2014 - 1Alexandra Stan s-a transformat intr-un popstar puternic pentru revenirea pe scena si avem un video care ne duce in backstage unde aflam ce s-a intamplat in viata celei mai controversate cantarete din Romania in 2013!

Pana la finalul anului 2013, Alexandra Stan era cunoscuta ca fata care canta Mr.Saxobeat in pantaloni scurti de blugi, tocuri si un tricou mai larg iar incidentele din vara trecuta au propulsat-o in topul controverselor cu scandalul legat de bataie, un moment ce a pus-o la pamant la propriu si la figurat. Intotdeauna ai nevoie sa cobori pentru a avea de unde sa te ridici.

In videoclipul de mai jos avem revenirea Alexandrei Stan – la repetitii cu Emil Rengle si echipa de dansatori pe care au ales-o impreuna, la Fonocamp, tabara de compozitie de la Azuga, pe holurile hotelului si pe scena clubului ONE unde repeta noul show ce o aduce mai puternica, mai matura si o transforma dintr-un cantaret intr-un performer.

Momentul culminant il constituie urcarea pe scena de Revelion in showul nebun cu dansatori din Piata Mare din Sibiu, unul dintre cele mai interesante comeback-uri din muzica in ultimii ani!

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul