Publicat: 11 februarie 2014

10 filme pe care orice femeie trebuie sa le vada

woman-watching-tvBridget Jones’s Diary a aparut in anul 2001 si o are in centrul atentiei pe Renee Zellwegger, care interpreteaza rolul lui Bridget Jones, o tanara care nu se poate decide pe care dintre cei doi pretendenti la dragostea ei sa-l aleaga.

Dirty Dancing prezinta povestea unei adolescente in varsta de 17 ani, care in timpul unei vacante petrecuta alaturi de parintii ei, se indragosteste de un tanar dansator la unui spectacol organizat la hotelul unde este cazata. Continuarea povestii lor de dragoste nu ii bucura deloc pe parintii fetei.

Breakfast at Tiffany’s infatiseaza povestea unei tinere sofisticate, care insoteste diversi barbati instariti pentru a beneficia de cadourile scumpe de la ei, pana in momentul in care intalneste un tanar care viseaza sa devina un scriitor de succes, iar intre ei doi se leaga o prietenie stransa care implica sentimente puternice.

It’s Complicated, o comedie de succes, in care Meryl Streep, Alec Baldwin si Steve Martin formeaza un periculos triunghi amoros, unde iubirea, ura, gelozia, razbunarea si pasiunea fac lucrurile mai complicate decat sunt.

Pride & Prejudice aduce in prim plan povestea clasica de dragoste dintre un barbat si o femeie, presarata adesea cu neintelegeri de tot felul si mai ales de diferentele de clasa sociala si conceptii despre viata si relatii.

The notebook este filmul in care Ryan Gosling si Rachel McAdams dau nastere personajelor Noah si Allie, care lupta pentru dragostea lor. Dupa mai multi ani in care au stat despartiti, cei doi se reintalnesc, iar Allie trebuie sa se hotarasca pe cine alege sa-i fie alaturi pentru toata viata: Noah sau proaspatul ei logodnic.

Celebrul film Pretty Woman prezinta povestea de dragoste dintre un barbat bogat care nu-si mai doreste nimic de la viata si o tanara de moravuri usoare, de care se indragosteste nebuneste si o transforma intr-o femeie cuceritoare.

Titanic infatiseaza povestea de dragoste dintre Rose, o tanara dintr-o familie bogata si Jack, un baiat cu venituri modeste, care se cunosc pe un vas de croaziera si se iubesc doar pret de cateva zile, pana cand un eveniment tragic ii desparte pentru totdeauna.

Sex and the city, continuarea povestii din celebrul serial cu acelasi nume le aduce in prim plan pe cele patru femei fatale, care stiu sa transforme orice deceptie, despartire, depresie sau eveniment fericit intr-o sesiune de shopping prin cele mai voga magazine.

The English Patient prezinta o poveste de dragoste de la sfarsitul celui de-al doilea razboi, dintre o tanara asistenta si un conte, care in urma unui accident aviatic are nevoie de ingrijiri medicale pentru a scapa de arsurile ingrozitoare care i-au macinat corpul.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul