Home >> High Definition >> Logo-uri si branduri celebre create din piese LEGO

Logo-uri si branduri celebre create din piese LEGO

tnrty

Logo-uri si branduri celebre create din piese LEGO

Cei mai multi dintre noi avem cu siguranta in minte un brand sau un logo pe care il preferam si il indragim inca de cand eram copii. Ei bine, un designer grafic din Polonia a mers pe aceiasi idee si a reusit sa creeze un proiect foarte interesant pe care l-a denumit “LEGO Brands”, proiectand astfel unele dintre cele mai cunoscute branduri compuse din piese LEGO.

Ce este “LEGO Brands”?

Este un proiect imaginat si creat de Kamil Piatkowski, un designer creativ, care a pus in practica o serie de logo-uri ce apartin unor branduri celebre, pe care le-a creat numeric din piese de joc LEGO. Lego Brands: cum explica Kamil Piatkowski, cu propriile sale cuvinte: “Fiecare dintre noi are un brand preferat pe care il tine minte toata viata. Pentru mine, de cand eram un copil, brandul preferat a fost brandul Lego, iar de-a lungul anilor printre acest branduri au aparut mai multe care au intrat in mintea mea”. Pornind de la aceasta idee designerul si-a imaginat cum ar putea sa arate logo-urile unor branduri celebre daca ar fi construite exclusiv din piese LEGO pe care urma sa le creeze in format digital. Zis si facut!

Cum a ajuns sa fie pus in practica?

In acest fel Kamil Piatkowski a venit cu ideea de a prezenta toate aceste branduri pe care le indrageste si sa le creeze ulterior in stilul LEGO, brandul preferat inca din copilarie. El considera ca brandurile pe care le-a realizat din piese LEGO i-au influentat viata in diferite moduri, de accea a luat hotararea de a le expune intr-un proiect pe care l-a denumit “LEGO Brands”.

Seria include amprente de branduri, cum ar fi: Facebook, Instagram, Adidas, Nike, Chicago Bulls, FC Barcelona, FedEx si Apple. In timp ce construcția LEGO este unica, iluzia si conceptia acestei colectii digitale este perfecta.

Urmariti mai jos cele 15 ilustratii ce reprezinta logo-urile celor mai importante branduri din viata lui Kamil Piatkowski:


adidas

adobe

apple

atari


batman

Behance

chicago bulls

facebook

FC Barcelona


fedex

firefox

instagram

LEGO

nike

wv

Sursa: toxel.com | highsnobiety.com | imjustcreative.com | fubiz.net

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Portia de weekend in imagini amuzante 20 (54 foto)

La sfarsitul fiecarei saptamani fiecare dintre noi ne bucuram pentru cele 2 zile scurte de weekend care nu ne ajung niciodata nici pentru petreceri si nici pentru odihna. Insa veea ce putem face este sa ne putem bucura de aceste zile zambind si amuzandu-ne ori de cate ori avem ocazia. De data

One comment

  1. LOGO din LEGO? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *