Home >> Concurs >> Iulius Mall da startul la Marea Balaceala si la peste 1000 de premii estivale

Iulius Mall da startul la Marea Balaceala si la peste 1000 de premii estivale

IULIUS MALL DĂ STARTUL LA MAREA BĂLĂCEAL­Ă ȘI A PREGĂTIT PESTE 1.000 DE PREMII ESTIVALE

Vara aceasta, IULIUS MALL IAȘI dă startul marii bălăceli. Un sejur all inclusive la mare, vouchere la piscină, loţiuni de plajă, saltele de apă şi alte accesorii indispensabile în sezonul cald sunt premiile pe care le pot câştiga cei care fac cumpăraturi la IULIUS MALL.

Vacanţa şi concediul de vară se apropie cu paşi repezi. Tocmai de aceea, IULIUS MALL IAȘI vine în întâmpinarea clienţilor doritori de soare şi mare cu peste 1.000 de premii estivale. Astfel, în perioada 13 – 29 iunie 2014, toţi cei care fac cumpărături în valoare cumulată de minimum 100 de lei sunt înscrişi automat la tombola verii şi au şansa să câştige un sejur pe litoralul Mării Negre, în staţiunea Mamaia. Clientul norocos se va relaxa împreună cu persoana dragă la un hotel de trei stele şi va beneficia de un pachet de servicii all inclusive. Marele premiu se va acorda prin tragere la sorţi, pe 29 iunie.

Amatorii de shopping vor fi recompensaţi si cu numeroase alte cadouri garantate. Primii 100 de clienţi ai fiecărei zile vor primi în dar: vouchere cu acces gratuit la piscină, saltele de apă, mingi Brazuca, geluri de duş, loţiuni de plajă sau răcoritoare Nestea.
Iulius Mall

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Conferinta #WebBiz 2017 la Iasi pe 27 Septembrie

Miercuri, 27 septembrie 2017, începând cu ora 9:00 şi finalizând cu ora 17.00, la sediul ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *