Publicat: 23 ianuarie 2014

Zodiile si vampirii energetici

60556767Te simti adesea lipsita de vlaga si fara chef, desi nu ai avut neaparat o zi solicitanta la locul de munca? S-ar putea ca in preajma ta sa se afle un vampir care se hraneste cu energia ta, fara ca macar sa iti dai seama de asta. Iata carui tip de vampir energetic ii cad prada semnele zodiacale, in functie de slabiciunile fiecaruia.

Berbec

Berbecul nu sta tocmai bine la capitulul rabdare si are iesiri nervoase care ii consuma energia vazand cu ochii.

Vampirul energetic care te ataca este, de regula, o persoana foarte apropiata tie, un membru al familiei ori un prieten drag. Este acela care, fara intentii rele, te ataca fara sa aiba habar. Un exemplu de vampir fara voie este copilul, fratele sau sora care fac crize de nervi atunci cand tu ajungi acasa dupa o zi lunga de munca. Ei bine, nemultumirea lor te scoate din minti si te seaca de energie.

Taur

Incapatanat, intransigent si posesiv, Taurul nu are limite la capitolul empatie. Nu stii sa spui nu atunci cand ti se cere ajutorul asa ca vei intampina ceva probleme din aceasta cauza.

Vampirul energetic care te doboara vampirul dependent, acela care asteapta sa ii rezolvi problemele in timp ce el se lamenteaza. Intrucat pare vesnic neajutorat, vei simti nevoia constanta de a avea grija de el si iti vei consuma energia astfel.

Gemeni

Gemenii au o atentie distributiva remarcabila, sunt usor adaptabili si amabili cu oamenii din jurul lor.

Totusi, exista un vampir energetic care te ataca fara sa iti dai seama: vampirul neputintei. Acesta va da intotdeauna vina pe cei din jur pe ce i se intampla lui, se va plange si iti va lua toata energia.

Oricate solutii i-ai oferi pentru problemele sale, acesta nu este interesat, preferand sa isi planga de mila in loc sa ia initiativa.

Rac

Prins in trecut, nesigur pe el si usor de manipulat, Racul este adesea victima vampirilor energetici.

Vampirul sociabil este cel care il seaca de puteri pe Rac, facandu-l sa se simta si mai nesigur decat de obicei. Vazandu-l pe acesta cum se distreaza si socializeaza cu necunoscuti, nativul nascut sub semnul racului se va simti complexat si isi va consuma intreaga energie concentrandu-se pe sentimentele negative.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul