Publicat: 10 decembrie 2013

HOROSCOP: Cum sa-ti recuceresti fostul iubit, in functie de zodia lui

cupluSagetator. Daca vrei sa iti recuceresti fostul din aceasta zodie, trebuie brusc sa devii pasionata de acele lucruri care ii placeau la nebunie. Cand va vedea schimbarea, te va regreta putin.

Capricorn. Barbatul din aceasta zodie este foarte greu de recucerit, mai ales daca tu i-ai gresit. Trebuie sa lasi timpul sa decida soarta voastra.

Daca vrei sa ii atragi atentia fostului iubit din Varsator, trebuie sa flirtezi cu cat mai multi barbati care ar putea sa ii spuna acest lucru.

Pesti. Daca nu s-a intamplat nimic grav care sa va fi despartit, iar toata cearta a pornit din nimicuri, atunci fa tu primul pas.

Fostul tau iubit din zodia Berbec o sa moara de ciuda daca vede ca te doresc alti barbati. Chiar daca se amageste ca nu ii mai pasa de tine, va fi foarte gelos daca vede ca flirtezi cu altii.

Barbatul din zodia Taur este atras de fetele familiste, cuminti si foarte discrete. Daca va vedea de departe o schimbare in acest sens la tine, atunci e posibil sa regrete ce a pierdut.

Daca fostul tau este din zodia Gemeni, atunci fa-te nevazuta pentru o vreme pentru el. Ii vei starni interesul, mai ales daca simte ca e ignorat.

Nativul din Rac poate fi foarte usor recucerit, mai ales daca inca aveti legaturi comune. Fa-te placuta de prietenii lui, pentru ca acestia sa poate pune o vorba buna pentru tine.

Daca te-ai despartit recent de iubitul tau Leu, atunci nu iesi de tot din viata lui. Ruptura inca e proaspata, asa ca fa-l sa se simta bine atunci cand sunteti intr-un grup comun.

Daca fostul tau este din zodia Fecioarei, atunci trebuie sa fii indiferenta. Arata-i ca iti este foarte bine fara el, pentru ca acest lucru il va innebuni.

Cu Balanta trebuie sa fii directa, asa ca daca iti pare rau ca l-ai pierdut si il vrei inapoi, du-te si spune-i in cel mai sincer mod.

Cu nativul din Scorpion trebuie sa pandesti momentul. Atunci cand are o problema sau trece printr-o perioada mai grea, este important sa fii acolo pentru el.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul