Home >> Cumparaturi Online >> Echipamente de supraveghere pentru spionul din tine

Echipamente de supraveghere pentru spionul din tine

Woman Setting Control Panel On Home Security System

Echipamente de supraveghere pentru spionul din tine

Poate părea o glumă faptul că toți suntem spioni. Și poate că este, însă am ajuns la trista conzluzie că în orașele mari, dar nu numai, nu te mai poți încrede în oameni și trebuie neapărat să îți iei măsuri de precauție. Asta i s-a întâmplat unui bun prieten de-al meu care și-a găsit mașina grav avariată în parcare. Neavând martori, neputând verifica cine i-a lovit-o fără să își asume responsabilitatea, s-a văzut pus în situația de a plăti daunele. Și trebuie să vă spun, nu a fost deloc puțin. Așa că s-a interesat mai bine și a găsit pe Spyshop o cameră mică de supraveghere care a fost aproximativ un sfert din costurile reparației! A fost ușor de instalat la fereastra balconului său și are în rază intrarea în bloc și locul lui de parcare, așa că acum are încrederea că, orice s-ar întâmpla, el este liniștit.

Camere de supraveghere pentru afacerea ta!

Desigur că opțiunile sunt multe și diverse. Pe www.spy-shop.ro am găsit de la sisteme de alarmă wireless, camere de supraveghere foarte performante, kit-uri anti-spionaj, binocluri, toate de cea mai bună calitate și la un preț foarte accesibil.

Mi s-a părut fantastic că un astfel de site există și că poți găsi astfel de produse atât de utile pentru unii dintre noi, cum este cazul prietenului meu. Ca să fiu sincer, utilitatea lor poate fi văzută în momentul în care ai o afacere pentru care îți trebuie neapărat un astfel de sistem de supraveghere și, desigur, mai multe camere. Cu siguranță că un sistem mai puțin complicat, dar performant este perfect pentru afacerile mici, magazinele de la colțul străzii și cele de tip non-stop, pentru birouri mici, cabinete medicale amplasate în apartamente și așa mai departe. Dar la toate acestea, firmele mari își pot comanda piese pentru alcăturea unui sistem impenetrabil.

alarma casa
Sisteme anti-efracție pentru un plus de siguranță Mai mult, în afară de sistemul de supraveghere am găsit si un sistem alarmă anti-efractie, format din centrală PC586 cu tastatură și transformator și modul SMS (SEKA SMS). Acest pachet mi se pare foarte util pentru toate situațiile de mai sus, pentru firme mici, mijlocii și mari, dar și pentru cei care stau la casă. Siguranța familiei trebuie să fie pe primul loc, iar în zilele noastre, uneori nici propria casă nu mai reprezintă un loc al siguranței.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

De ce sa iti cumperi frigider cu doua usi Beko?

Toți suntem puși în situația în care trebuie să schimbăm lucrurile vechi din casă. În ceea ce privește electrocasnicele, eu nu am decât o soluție – Beko. Și pentru că, așa cum am spus în repetate rânduri, sunt un comod și mi se pare atât de ușor să îți faci cumpărăturile on-line, încât nu fac altceva decât să

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *