Home >> Medical >> Durabilite si estetica dentara de lux cu ajutorul coroanelor dentare de zirconiu

Durabilite si estetica dentara de lux cu ajutorul coroanelor dentare de zirconiu


Lucrarile protetice sunt folosite pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti care lipsesc din diferite motive, astfel ca in multe situatii se apeleaza la coroane dentare de zirconiu. Acestea reprezinta alternativa mai simpla si mai accesibila a implanturilor dentare, iar cei care isi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditii se pot orienta catre clinica stomatologica 3D Dental. Coroanele dentare pot fi confectionate din mai multe materiale, insa cele din zirconiu sunt recomandate pentru ca aduc cateva avantaje importante.

Un aspect grozav
Acestea sunt ideale chiar si in cazul dintilor frontali pentru ca aduc cele mai bune rezultate din punct de vedere estetic, iar zirconiul este un material care imita foarte bine nuanta dintilor naturali, motiv pentru care si efectul va fi intotdeauna pe masura asteptarilor.

Mai multa precizie
Aceste lucrari sunt pregatite in laborator cu ajutorul unui computer, astfel incat sa fie foarte precise si sa se potriveasca de minune la nevoile pacientilor. In plus, aceste coroane nici nu necesita slefuirea dintilor din apropiere pentru sustinere, astfel ca ajuta la conservarea lor.

Durabilitate
Fata de oricare alt material folosit la astfel de lucrari protetice, zirconiul este extrem de rezistent, motiv pentru care pacientii nu trebuie sa isi faca griji cu privire la deteriorarea acestora. Mai mult, acesta nu se poate oxida, astfel ca aduce un plus semnificativ in fata celor cu structuri metalice ce pot capata aspecte neplacute odata cu treceea timpului. De asemenea, pacientii pot consuma orice alimente doresc, pentru ca nu exista riscul ca lucrarile sa se deterioreze de la presiunea exercitata, motiv pentru care zirconiul poate fi ideal chiar si incazul maselelor. Nu in ultimul rand, durata medie de viata a acestor lucrari este de minim 30 de ani, zirconiul fiind un material compatibil cu organismul, astfel ca nu este respins.

Confort
Pacientii se bucura de un grad ridicat de confort, deoarece gingiile lor nu se vor sensibiliza la contactul cu zirconiul, motiv pentru care se evita si riscul de iritatii sau de dezvoltare a unor infectii. Un alt mare avantaj este reprezentat de faptul ca greutatea acestora este mult inferioara altor tipuri de coroane, astfel ca pacientii se vor acomoda mult mai repede cu acestea.
Singurul minus in cazul acestor coroane dentare de zirconiu este ca tarifele sunt mai mari decat in alte cazuri, insa si performantele si rezultatele sunt pe masura, motiv pentru care raportul calitate – pret este mai mult decat ideal.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

One comment

  1. Coroanele dentare din zirconiu arata foarte bine si isi fac treaba perfect, bani sa aveti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *