Home >> Internet >> Cum sa-ti alegi un pachet de hosting optim

Cum sa-ti alegi un pachet de hosting optim

Hosing-Plans

Cum sa-ti alegi un pachet de hosting optim

Presupunand ca stim deja de ce avem nevoie de la un pachet de hosting, trebuie doar sa alegem cea mai buna oferta. Fie ca incercam sa discutam o varianta custom de hosting, in situatiile in care avem nevoie de un pachet ceva mai mare, sau ca ne orientam catre un pachet standard, pentru siteurile mai micute sau bloguri personale, acesta trebuie sa satisfaca toate necesitatile site-ului.

Daca ai un sigur blog sau site, atunci cu siguranta ne va ajunge un pachet de gazduire web basic, cu o singura baza de date. In afara de pozele pe care le vom adauga la articole, spatiul va fi arhi-suficient pentru partea de content. Mai ales ca vom merge pe varianta embed in cazul fisierelor video, astfel ca ele vor fi hostate in alta parte si doar le vom afisa in site.

Daca site-ul este ceva mai mare si are nevoie de mai multe resurse, sau daca dispunem de mai multe site-uri, fiecare cu o baza de date proprie, atunci vom avea nevoie de mai multe baze de date si de un pachet de gazduire cu mai mult spatiu disponibil. Aici putem sa optam pentru un pachet de gazduire web optim sau chiar premium, ce il putem gasi intre 3 si 10 euro pe luna.

Preturile sunt direct influentate de spatiul pe care il ocupi pe disk si de numarul de baze de date disponibile. In cazul pachetelor foarte ieftine, acestea incep de la aproximativ 1 euro pe luna si sunt platite anticipat pentru o perioada de 6 sau 12 luni.

Si numarul de ip-uri necesare influenteaza pretul unui pachet de hosting. Daca avem mai multe site-uri si vrem sa le monetizam pe acelasi segment, este indicat sa mergem cu ip-uri diferite pentru fiecare dintre ele.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cele mai neobisnuite anunturi de pe OLX.ro

Noi romanii, am avut mereu inspiratie si spirit creativ in activitatile desfasurate de-a lungul istoriei noastre, dar mai ales atunci cand nevoia a cerut-o, am devenit instant negustori si am vandut tot ce am prins. In acest sens, cativa dintre romanii despre care vorbesc, au reusit sa se desprinda din pluton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *