Home >> Electronice >> Cum sa devii propriul tau sef intr-o afacere de succes pe termen lung

Cum sa devii propriul tau sef intr-o afacere de succes pe termen lung

imprimanta etichete

Cum sa devii propriul tau sef intr-o afacere de succes pe termen lung

Entuziasmul tinereții și dorința ca într-o bună zi să devin propriul meu șef m-au stimulat să deschid o mică afacere, un magazin stradal cu două puncte de lucru. Am gandit ca pentru început să fac toate investițiile necesare pentru a avea un standard ridicat iar caștigurile consistente să le aștept în timp. Pentru vanzarea produselor cu ajutorul cititoarelor de carduri am ales imprimante termice de etichete de la itgstore.ro, tinand cont de prețurile bune și nevrand totodată să fac rabat de la calitate. Clienții sunt mulțumiți, eu sunt mulțumit și sper ca pe mai departe lucrurile să meargă cel puțin la fel de bine în relația noastră. Avem spre vanzare produse proaspete, care îmbie cumpărătorii si am căutat să facem în așa fel încat prețurile să fie accesibile. Cam asta cred că e rețeta succesului în Romania, unde nivelul de trai nu e foarte ridicat și există un apetit mare pentru reduceri sau produse cu un raport calitate preț greu de refuzat.

Șef si angajat în acelasi timp

Din orașul natal am plecat împreună cu soția și o sumedenie de vise, care pur și simplu nu aveau cum să prindă viață acolo. Ne-am angajat amandoi la companii bune dar ne-am dorit dintotdeauna să avem propria afacere. Așa a luat naștere ideea cu cele două puncte de lucru. Ne-am gandit să oferim calitate din respect pentru potențialii clienți și să primim la randul nostru fidelitate. Recunosc că uneori e atat de mult de muncă încat îmi vine să renunț. Dar fiindcă responsabilitățile se împart la doi, sotia e un sprijin important care îmi dă putere să merg mai departe. Ar fi fost culmea să renunț acum cand totul funcționează ca pe roate. Ba chiar numele noastre au ajuns să se bucure de o stimă deosebită în randul locatarilor blocurilor din aproprierea micii noastre afaceri cu imprimante si accesorii pentru etichete.

etichete

Inspirat de supermarket

De ce am ales o astfel de afacere și nu alta? Greu de spus. Probabil că e nevoie de o călătorie în timp. Poate că e ceva în subconștient. La randul meu am locuit langă unul din puținele magazine locale de talia supermarketurilor. Astfel că viața mea, însemnand poala de dulciuri sau brațul de sucuri, a gravitat permanent în jurul acestui punct. Zi de zi îi dădeam tarcoale bunicii cu propunerea de a o ajuta la mici treburi în jurul casei în schimbul a cațiva bănuți. Apoi mergeam cu ceilalți din grup și ne cumpăram diverse bunătăți. Totul mergea repede, ca pe bandă și mă distra la nebunie piuitul aparatelor cand duceam produsele la casă. Aceeași tehnologie am aplicat-o puțin mai tarziu la propriul magazin pentru eficiența ei sau poate mai mult de atat, pentru mine constituind o veritabilă punte de legătură cu trecutul.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Castiga 500 euro la Targul de Cariere Iasi in perioada 10-11 Octombrie 2017

Peste 60 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași mâine și miercuri ...

One comment

  1. Frumos articol, aceste sfaturi pot fi foarte inspirationale pentru cei tineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *