Home >> Gadgets >> Cum sa conectezi mai multe USB-uri in acelasi timp la laptop?

Cum sa conectezi mai multe USB-uri in acelasi timp la laptop?

infinite2b

Cum sa conectezi mai multe USB-uri in acelasi timp la laptop?

In timp ce laptopurile devin din ce in ce mai mici si mai subtiri ca dimensiune, porturile USB au si ele mai putin spatiu unde sa fie montate, iar ingrijorarea vine din faptul ca tot mai multe device-uri actuale folosesc USB pentru diferite functii ca incarcare sau conectare pentru schimb de date. Ei bine, cineva s-a gandit la acest lucru si a dezvoltat un port USB care poate fi multiplicat la infinit ca sa poata rezolva toate problemele legate de lipsa acestor porturi de pe device-urile mobile ca laptopurile sau chiar Desktop PC-urilor.
984eba732d4d6b727e6fc60be47e649b_original
Acum ca avem solutia InfinteUSB care ne rezolva problema numarului de porturi usb la care sa conectam device-urile, putem sta linistiti in ceea ce priveste conectarea telefonului, tabletei, hard disk-ului extern sau a camerei foto in acelasi timp la acelasi laptop care are doar un port USB. Dispozitivul InfiniteUSB este prevazut cu o intrare USB, iar in partea opusa are port cu iesire USB, in care practic poti conecta in continuare alte dispozitive InfiniteUSB pana cand ai toate aparatele tale preferate conectate la laptop. Deci nu exista limitarea in posibilitate de conectare a device-urile in acelasi timp la acelasi laptop.
image2_1

Less USB port, more USB device

Laptopul devine din ce in ce mai mic si mai subtire, iar numarul porturilor USB sunt limitate.
In acelasi timp mai multe device-uri folosesc porturi USB.

Odata ce ai conectat dispozitivul InfiniteUSB ai creat automat un slot liber de care poate fi multiplicat prin conectarea altui dispozitiv InfinteUSB care creeaza de fiecare data in ca un port USB liber pentru orice device. Creatorii au patentat si un magnet care tine dispoizitivul lipit de laptop atunci cand este conectat, dar si pentru a avea stabilitate in conectarea multipla.

FEATUREDSS
Poti conecta in acelasi timp iPhone-ul, iPad-ul, iPod-ul, microUSB pentru telefonele Android sau Windows, precum si orice alte telefoane, aparate foto și dispozitive care se conecteaza pe baza de port USB cum ar fi mouse, imprimanta, memorie flash cu o acoperire completa in ceea ce priveste linia de dispozitive USB. Totul e in functie de alegerea ta.
28da846203794caaade26c509074bc33_original
Conform sursei noastre, creatorul Infinite USB, Gonglue Jiang, spune ca inventia este o idee mare pentru mici intrebuintari ale gadgeturilor pe care le utilizam zilnic.
Impachetarea dispozitivului se face foarte usor si poate fi pus in orice buzunar, rucsac sau poseta fara prea mult efort pentru ca este foarte mic si nu ocupa prea mult spatiu.

Produsul poate fi comandat sub diferite modele si culori de pe site-ul www.kickstarter.com
USB1
product2
InfiniteAds2
acb9f7a71a5e3838a35d7db75b14f795_original
Sursa: getinfiniteusb.com | vojotech.us

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum alegi o tableta ieftina?

Tabletele ieftine sunt la fel de bune precum cele scumpe atunci cand le folosesti doar pentru activitati entry-level. Sarcinile usoare, precum navigarea pe internet, prezenta in retelele sociale, urmarirea de continut online – articole, carti, documentare, muzica, nu au nevoie de performante hardware si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *