Home >> Aparitii >> Cum arata noua Dacia Duster Facelift?

Cum arata noua Dacia Duster Facelift?

[ad#emag] noul-duster-fata-700x380
Cum arata Dacia Duster Facelift?

Dacia pregateste noul model Duster Facelift care va fi prezentat saptamana viitoare la Frankfurt Motor Show conform relatarilor celor de la Renault. Versiunea facelift a cunoscutului SUV are bara din fata improspatata cu o alta grila de radiator si probabil cu o varianta de motorizare cu un consum mai mic, precum si farurile “dublu-optice”. Noul Duster are jante de 16 inch si sine de acoperis care sunt inscriptionate cu numele modelului accesorii ce adauga un pic de atitudine pentru noua infatisare a Daciei Duster.

Conform ultimilor fotografii aparute cu noua Dacia Duster se oberva clar designul exterior a fost foarte putin actualizat, pastrandu-si foarte multe carecteristici de la modelul precedent fapt ce a oferit in mare masura de succesul de care a beneficiat pana acum. Noul model este ceva mai sportiv si contine elemente care sugereaza apartenenta la clasa 4X4.

Iata cum arata Noua Dacia Duster Facelift:

duster (5)

duster (2)

duster (3)

duster (4)

duster (6)

duster (7)

duster (8)

duster (1)
[ad#emag] [ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

A avea un Bluetooth Car Kit in zilele noastre este o nevoie

Suntem generația care aleargă. Aleargă la muncă, înapoi acasă, să ia copiii de la școală, aleargă în vacanțe. Muncim mult și petrecem atât de mult timp în mașină încât putem crede că este a doua noastră casă. Însă siguranța ar trebui să primeze înainte de orice. Dacă îți duci copiii la școală, nu le pune viața în..

2 comments

  1. Salut !
    Daca sunteti posesori de Dacia Duster, va invitam sa cautati concepul MUDSTER Romania – modificari pentru Dacia Duster + MUDSTER, un Duster modificat exclusiv in Romania . Articole, poze, filmulete, produse si sfaturi le puteti gasi pe site sau ne puteti contacta !!! Va asteptam !

  2. De la 1 Septembrie va invitam sa comandati produsele comercializate de Mudster Romania prin intermediul magazinului online Mudster Shop:
    http://www.shop.mudster.ro
    Acceptam plata la livrare sau prin Paypal si majoritatea cardurilor bancare, livrarea se face prin curier DPD sau Posta Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *