Home >> Cumparaturi Online >> Cum am ales florile pentru nunta si prin ce peripetii am trecut

Cum am ales florile pentru nunta si prin ce peripetii am trecut

aranjamente flori

Cum am ales florile pentru nunta si prin ce peripetii am trecut

Nunta e un eveniment unic în viaţa unui cuplu şi trebuie pregătit până în cele mai mici detalii. Vor fi amintiri din care te vei hrăni o viaţă întreagă. Cadrul în care se desfăşoară aceste momente cu totul şi cu totul speciale nu poate fi lăsat la voia întâmplării.

Până mai ieri, ca bărbat, poate nu le-ai acordat mare atenţie. Sunt frumoase, delicate, şi de fiecare dată când le treci prin preajmă te îmbie cu parfum. Nu-ţi fac cu ochiul, nu-ţi zâmbesc provocator dar au ceva anume care te fac să te opreşti o clipă să le admiri. E vorba despre flori. Menirea lor e să fie rupte şi dăruite femeilor. De asemenea nu există nuntă fără ele. Nu poate să existe, ele au locul şi rolul lor bine determinat.

Nuntă de flori

Sunt căsătorit şi păţit. Mai era puţin timp iar eu şi soţia ne pregăteam să depunem jurămintele. Am căzut de comun acord să decorăm totul cu flori pe care urma să le aducem din provincie. Nu am găsit acolo ce ne-am fi dorit aşa că a trebuit să reluăm întreg procesul de căutare. Organizarea nunţii e plină de emoţie, bucurie, entuziasm în schimb sunt şi multe momente contracronometru, pline de tensiune si sentimente precum întreg universul te striveşte iar tu nu poţi face mai nimic. Bine că trăim totuşi într-o epocă avansată. Iată şi unul din aspectele bune. Rezolvarea problemei noastre a fost la câteva click-uri distanţă. Floria.ro ne-a aprovizionat în timp util cu toate florile pentru decor şi buchetul de mireasa. Niciodată nu e indicat să te laşi pe ultima sută de metri dar se pare că noi nu ne învăţăm lecţia şi ne place să ne jucăm cu tensiunea noastră şi a apropiaţilor.

buchet mireasa

Ce seară minunată

Totul a mers ceas în seara marelui eveniment. După slujba religioasă am marşat spre restaurant. Decorul a fost într-adevăr piesa de rezistenţă. Simţeam că pur şi simplu nu mai simt pământul sub picioare de bucurie. Mi-a luat ceva timp să-mi revin din euforie dar am fost obligat să o fac pentru că mirii deschid seara. Am dansat cu multă dezinvoltură de parcă aş fi fost doar eu şi soţia în salon. Mi-am dorit momente de neuitat într-un ambient încântător şi am avut parte de ele. De atunci preţuiesc florile şi nu las să treacă prea mult timp fără să-i ofer soţiei un buchet ales. Nu uitaţi că florile sunt făcute să fie rupte şi dăruite femeilor, iar nunta fără flori e ca un cer fără stele aşa că alegeţi tot ce-i mai frumos.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

De ce sa iti cumperi frigider cu doua usi Beko?

Toți suntem puși în situația în care trebuie să schimbăm lucrurile vechi din casă. În ceea ce privește electrocasnicele, eu nu am decât o soluție – Beko. Și pentru că, așa cum am spus în repetate rânduri, sunt un comod și mi se pare atât de ușor să îți faci cumpărăturile on-line, încât nu fac altceva decât să

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *