Publicat: 20 februarie 2014

Strudel cu dovleac

strudel-cu-dovleac-9233Ingrediente:

un pachet foetaj
o bucata dovleac
zahar de trestie dupa gust
mac
lapte pentru uns
zahar pudra

Mod de preparare:

Am intins frumusel foaie de aluat, am taiat-o o data in doua pe lungime, apoi inca o data pe latime. Am ras dovleac (fiecare pune cat vrea), am presarat zahar, am impaturit strudelul, l-am asezat in tava aragazului in care am pus o foaie de copt. L-am intepat frumusel, la aluat ma refer, l-am uns cu pensonul cu lapte, am presarat mac si l-am bagat in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pana s-a colorat frumos, cred ca in jur de vreo 20 de minute. Am scos din cuptor, am lasat sa se raceasca bine de tot, am presarat zahar praf pudra si l-am servit.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul