Publicat: 19 ianuarie 2014

Spaghete alla puttanesca

spaghete-alla-puttanesca_size5Ingrediente
parmezan ras, 1 borcan sos cu masline pentru paste (cumparat), 6 ansoa tocate, 2 linguri capere, 2 catei usturoi zdrobiti, 1 ardei chili curatat de seminte si tocat, 1 ceapa rosie feliata subtire, 1 lingura ulei de masline, 400g spaghete, busuioc
Metoda de preparare

Fierbe spaghetele al dente in apa cu sare.

Caleste ceapa in putin ulei incins, timp de 5 minute, pe foc mediu, pana cand se inmoaie. Adauga ardeiul chili, usturoiul, ansoa si caperele si gateste-le impreuna timp de 2-3 minute.

Adauga sosul cu masline si lasa-l sa fiarba 2-3 minute.

Pune in aceeasi oala pastele scurse si amesteca bine. Gateste-le impreuna 2 minute.

Serveste cu parmezan ras si frunze de busuioc.

Citeste pe Foodstory: http://www.foodstory.ro/reteta/spaghete-alla-puttanesca#ixzz2qqTslozW
Follow us: foodstory.ro on Facebook

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul