Publicat: 18 martie 2014

Salata de primavara

IMG_846711Ingrediente:

frunze de menta
1 salata verde
1 legatura ridichi
1 castravete mic
2 legaturi ceapa verde
250 g branza dulce de vaca
1 lingurita mustar Dijon
sucul de la o lamaie
3 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Scurge branza de vaca intr-o sita pentru a elimina zerul, apoi faramiteaza-o. Caleste 30 de secunde ceapa verde intr-o tigaie incinsa, fara ulei. Presara deasupra ei putin ulei de masline si sare si scoate-o pe o farfurie. Amesteca sucul de lamaie cu 3 linguri ulei de masline, mustarul DijonĀ  si un praf de sare pentru dressing.
Curata castravetele de seminte si feliaza-l subtire. Amesteca-l cu furnze de salata, ridichiile intregi, ceapa verde tocata in bucati mari, menta si dressingul.
Serveste salata cu branza dulce presarata deasupra si lipii calde.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul