Publicat: 14 februarie 2014

Placinta cu sirop de ciocolata

IMGP9038Ingrediente:

60 ml de lapte
60 g unt la temperatura camerei
60 ml sirop de ciocolata
20 de biscuiti cu ciocolata
180 g unt de arahide
110 g zahar alb
220 g crema de branza, degresata
220 g frisca degresata
200 g bomboane de ciocolata (sau ciocolata simpla)

Mod de preparare:

Zdrobeste biscuitii intr-un blender si apoi, cu mainile, amesteca-i cu untul topit. Asaza-i intr-o tava de placinta astfel incat sa acopere diametrul acesteia, dar si marginile. Da-o la rece.

Intr-un vas incapator, amesteca untul de arahide, crema de branza, laptele si zaharul. Adauga si frisca degresata. Toarna jumatate din aceasta crema in tava pe care ai scos-o de la rece si presa deasupra 100 g de bombone de ciocolata pisate. Asaza restul cremei peste placinta si glazureaz-o cu sirop de ciocolata si cu restul de bomboane. Da-o la rece inainte sa o servesti.
Placinta cu unt de arahide si biscuiti cu ciocolata se serveste alaturi de o cana de ciocolata calda.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul