Publicat: 6 ianuarie 2014

French toast, un deliciu pregatit in 5 minute

lectia-de-gust-french-toast-un-deliciu-pregatit-in-5-minute_size1In Franta, este considerat un desert, un mic dejun sau o gustare pentru dupa-amiaza. Feliile coapte se servesc cu o sumedenie de toppinguri: gem, marmelada, unt, miere, sirop de artar, sirop aromat de fructe, sos de mere, frisca, fructe, ciocolata, Nutella, zahar, iaurt, zahar pudra, bacon, branza, inghetata, diferite nuci sau alte topping-uri similare.

Maroniu si crocant la exterior, moale si cremos la interior. Un french toast perfect insa depinde foarte mult de ingrediente. Pentru ca sunt putine, trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

Painea
Evita painea de sandvis alba si cea rustica, plina de gauri mari si cruste groase. Feliile trebuie sa nu fie mai subtiri de 2 cm si mai groase decat 3 cm. Undeva la 2.54 cm sunt perfecte.

Crema
Amestecul de lapte si oua prin care treci feliile de paine trebuie sa fie ca o crema. Este un factor important pentru succes. Foloseste oua de calitate.

Citeste pe Foodstory: http://www.foodstory.ro/travel/lectia-de-gust-french-toast-un-deliciu-pregatit-in-5-minute#ixzz2pduL9TGQ
Follow us: foodstory.ro on Facebook

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul