Publicat: 6 decembrie 2013

Bilute de ciocolata cu nuca si cafea

Bilute_de_ciocolata_cu_nuci_pecanIngrediente:

250 g unt la temperatura camerei
1/2 ceasca zahar granulat
2 lingurite extract natural de vanile
2 lingurite cafea instant
50 g de cacao
1 3/4 ceasca de faina, cernuta inainta de masurare
1/2 lingurita de sare
2 cesti de nuci pecan macinate
zahar pudra, cernut

Mod de preparare:

Intr-un vas incapator, amesteca untul, zaharul si extractul de vanilie pana obtii o crema. Adauga cafeaua, pudra de cacao, nucile pecan, faina, sarea si continua sa amesteci bine. Dupa ce ai obtinut o compozitie omogena, poti forma bilute de doi centimetri in diametru. Pune-le intr-o tava pe hartie de copt si coace-le in cuptorul incins timp de 15 minute.
Bilutele de ciocolata delicioase se servesc tapetate cu zahar pudra si alaturi de un ceai fierbinte.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul