Home >> Iasi News >> Conferinta #WebBiz 2017 la Iasi pe 27 Septembrie

Conferinta #WebBiz 2017 la Iasi pe 27 Septembrie

Miercuri, 27 septembrie 2017, începând cu ora 9:00 şi finalizând cu ora 17.00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Iași, va avea loc a doua ediție a Conferinței #WebBiz – „Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”. Este primul eveniment de acest gen, din zona Moldovei, care se adresează atât reprezentanților mediului de afaceri, cât și specialiștilor din mediul online din Iași.

Conferința #WebBiz 2017 este un eveniment complex de dezvoltare a afacerilor în mediul online. Specialiștii de top din industria online vor împărtăși experiențele proprii în cadrul secțiunilor: branding, comunicare și promovare, e-commerce, marketing online și social-media. În cadrul acestui eveniment se vor prezenta instrumente pentru dezvoltarea afacerilor în mediul online: tehnici, strategii, mecanisme, tendințe care să stimuleze, să inspire și să dezvolte profesional reprezentanții mediului de afaceri local, specialiștii din domeniu și pasionații de noile trenduri online.

Speakerii vor prezenta noile tendințe și strategii de succes utilizate în mediul online în cadrul Conferinței #WebBiz 2017. Printre speakerii care vor fi prezenți se vor regăsi specialiști cu notorietate, reprezentanți ai companiilor și agențiilor de top din industria online din Iași: Alexandra Gugiuman – Redactor Șef InSociety.ro, Raluca Daria Diaconiuc – Prezentator Apollonia TV, Ciprian Dron – CEO Unity Group, Răzvan Zvorișteanu – Manager Galaxy Design, Valentin Burlacu – General Manager Rofilco, Diana Dimitriu – Project Manager Artvertising, Andrei Balanica – Web / Graphic Designer Grapefruit, George Raschitor – General Manager Sinaps Marketing.

„Avem un parteneriat consolidat cu Agenţia MB Event – şi pe acest eveniment, dar şi pe altele. Ediţia de anul trecut a Conferinţei #WebBiz a beneficiat, de asemenea, de sprijinul şi găzduirea Camerei de Comerţ. A fost îmbucurător să asistăm, atunci, la o veritabilă emulaţie a specialiştilor în domeniu pe marginea subiectelor abordate şi a interesului manifestat: 17 parteneri implicaţi şi 12 speakeri care au împărtăşit strategii de succes în mediul online celor peste 80 de participanţi. Cu siguranţă anul acesta va fi o conferinţă cel puţin la fel de reuşită şi interesantă. Recomand tuturor celor care au în plan sau vor să ştie ce presupune dezvoltarea afacerii în mediul online să nu rateze acest eveniment.” – Sorin Gheorghiu, Director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Pentru detalii și înscrieri, vă invităm să accesați site-ul oficial al Conferinței #WebBiz 2017: http://bit.ly/2w5ZaZJ

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Participa la cea mai mare competitie de programare pentru fete

Cea de-a doua ediție a competiției de programare pentru fete – Technovation este în plină ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *