Home >> Inspiratie >> Ce se intampla pe internet intr-un minut?

Ce se intampla pe internet intr-un minut?

60secondsslim

Ce se intampla pe internet intr-un minut?

Suntem constienti ca totul se misca cu o viteza uimitoare pe internet, dar nimeni nu stie cu exactitate cum se misca de fapt lucrurile in acasta zona. Ca sa avem un raspuns in acest sens trebuie ca mai intai se ne punem intrebari de genul: cat de mare este internetul? Ce cantitate de date sunt distribuite pe internet?, sau alte informatii statistice despre numarul de website-uri de pe internet, numarul de cautari pe google sau numarul de utilizatori de facebook.

Probabil ca internetul este infinit, insa nimeni nu stie cu exactitate cantitatea de informatii pe care acesta ofera publicului larg. Tot ce pute sti sunt datele statistice puse la dispozitie de site-urile specializate care ofera cifre pentru anumite informatii cum ar fi numarul de domenii inregistrate pe web, cate mesaje pe twitter sau cate poze pe facebook au fost lansate intr-o anumita perioada de timp.

Pana iti faci o idee despre uriasa cantitate de informatii disponibile pe internet, gandeste-te sa iei in calcul numarul de email-uri, statusurile postate pe retelele de socializare, twett-uri, download-ul de aplicatii sau postatul de poze pe diferite platforme online de socializare. Cu toate acestea lista poate continua cu mult mai multe informatii si directii in acest segment.

Computer media and internet communication concept

Si ca sa ajungem la subiectul principal al articolului ne punem intrebarea: Ce se intampla pe internet intr-un minut? (date statistice din 2014)

– sunt online 3.028.523.000 utilizatori pe internet;
– sunt 600.000 login-uri pe Facebook;
– sunt incarcate 67.000 de poze pe Instagram;
– sunt publicate 433.000 de tweet-uri;
– sunt adaugate 3.400 de pin-uri pe Pintrest;
– sunt adaugate 450 vine-uri;
– sunt efectuate 4.19 milioane de cautari pe Google;
– sunt urcate 306 ore de videoclipuri pe YouTube;
– sunt descarcate 50.200 de aplicatii de pe AppStore;
– sunt trimise 127.013.889 de email-uri.

Dintre acestea putem aminti 4 dintre cele mai mari cresteri ale activitatilor utilizatorilor pe internet crestere care a fost inregistrat in 2014 si este rapotata la anul anteriror. Astfel putem trece in revista cresterea utilizarii internetului sub diferite forme din 2013 in 2014 cu urmatoarele date:
+197% – Continut uploadat pe YouTube (306 ore pe minut)
+76.31% – Fotografii postate pe Instagram (67,000 pe minut)
+55.5% – Melodii urcate pe Spotify (14 pe minut)
+35.6% – Aplicatii descarcate de pe AppStore (50,200 pe minut)

Deci internetul este cu adevarat mare! Cat de mare este cu adevrat inca nu stim exact, dar este cert faptul ca avem la dispozitie date statistice suficiente ca sa ne facem o idee de ansamblu despre dimensiunile si comportamentul utilizatoril pe internet.

tech-spartan-60-seconds

Sursa: www.socialmediatoday.com | www.adweek.com

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum afli daca site-ul tau este optimizat pentru dispozitivele mobile

La inceputul lunii Aprilie Google a lansat o modificare a algoritmului de cautare menita sa ofere scoruri mai mari site-urilor pe care le considera "mobile-friendly". Astfel ca toti proprietarii de website-uri care inca nu si-au optimizat paginile pentru dispozitivele mobile, trebuie sa se adapteze noilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *