Home >> Foto/Video >> Care este cea mai buna camera GoPro?

Care este cea mai buna camera GoPro?


Atunci cand vine vorba despre filmarea in actiune, GoPro ocupa un loc fruntas in preferintele pasionatilor de sporturi extreme. Camerele produse de gigantul american sunt mici, sunt extrem de rezistente, arata bine, fac poze de calitate si au toate caracteristicile pentru a fi declarate excelente. Totusi, dat fiind faptul ca exista o multime de variante de camere video GoPro si ca fiecareia i se potrivesc alte accesorii GoPro, iar costul poate sa difere destul de mult, alegerea brandului nu este suficienta.

Care este cel mai bun model de camera video GoPro?
Sfarsitul anului 2017 a venit cu anuntul noii GoPro Fusion, o camera de 700 de dolari care aduce o multime de functii noi printre care si filmarea la 360 de grade. Aceasta noua camera nu poate sa fie declarata a fi cea mai buna, in conditiile in care pretul este unul ce baga adanc mana in buzunarul pasionatilor de aventura.

De-a lungul timpului insa, GoPro a facut o multime de modele interesante si performante. Pentru a descoperi care este cea mai buna, cei de la govideo.ro au facut o mica analiza:

1. GoPro Fusion

Este un produs care filmeaza la 360 de grade, are o rezolutie de 5.2 K pentru videoclipuri si nu mai putin de 18 megapixeli. Cu siguranta, nu are nevoie de foarte multe accesorii camere video gopro, in conditiile in care este foarte bine dotata. Desi arata bine si promite multe, inclusiv o baterie de 2620 mAh, foarte multi utilizatori nu o vor declara cea mai buna din cauza costului.

2. GoPro Hero 6
Poate sa fie declarata cea mai buna, pentru ca pare a fi cea mai echilibrata. Calitatea video este mare, cu rezolutie 4K, stabilizarea digitala a imaginilor este foarte buna iar rezistenta la factori externi, inclusiv umezeala, este un punct forte. Nu filmeaza la 360 de grade, insa costa 499 de euro, ceea ce este un mare plus in fata modelului Fusion. Este adevarat ca nici bateria nu ajuta atat de mult, fiind de 1220 mAh, insa pentru moment este cea mai populara solutie si cel mai probabil va ramane asa in urmatoarea perioada.

3. GoPro Hero5 Black
Nici cu aceasta camera nu se face un compromis, in ciuda pretului de doar 399 de dolari. Are rezolutie video 4K, rezolutie foto de 12 Mp si poate sa reziste la adancimi de pana la 10 metri in apa. Lansata in 2016 este una dintre cele mai vandute camere de actiune din lume. Este adevarat ca un GoPro Hero 6 este mai atractiv, insa cei care nu au bugetul necesar pot miza pe aceasta solutie la fel de interesanta.

4. GoPro Hero4 Black
Cu cat se merge mai mult in timp, cu atat caracteristicile camerelor scad, insa la fel si preturile. Hero 4 Black costa doar 314 dolari si ofera o rezolutie video 4K. Din pacate este mult mai slaba decat Hero5 sau Hero6, un mare minus fiind lipsa touchscreen-ului color de pe spatele camerei.

Evident, exista si modelele de inceput ale GoPro, insa cei care isi doresc performanta pot miza pe unul dintre modelele prezentate mai sus.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum sa devii propriul tau sef intr-o afacere de succes pe termen lung

Entuziasmul tinereții și dorința ca într-o bună zi să devin propriul meu șef m-au stimulat să deschid o mică afacere, un magazin stradal cu două puncte de lucru. Am gandit ca pentru început să fac toate investițiile necesare pentru a avea un standard ridicat iar caștigurile consistente să le aștept în

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *