Publicat: 22 ianuarie 2014

Trucuri pentru o factura telefonica mica in vacanta

factura_telefonLa intoarcerea din vacanta stai mereu cu frica pana cand iti vine factura telefonica? Iata cum sa nu consumi mult in concediu!
In vacanta ai tendinta sa vorbesti cu orele la telefon, iar daca esti plecat din tara, nu este tocmai indicat sa faci asta. Trucurile de mai jos te vor ajuta sa economisesti si sa nu lesini canmd vezi urmatoarea factura la telefon.

1. Foloseste-ti telefonul pe post de pager – chiar si in Europa esti taxat daca primesti telefoane, nu mai daca dai. Ei bine, sa primesti mesaje nu te costa nimic, iar sa trimiti te costa prea putin.

2. Renunta la update-uri – majoritatea aplicatiilor se updateaza automat, iar asta te costa asa ca intra in setarile telefonului si alege sa se updateze numai atunci cand te conectezi la wireless.

3. Renunta la mesageria vocala – esti taxat pentru fiecare mesaj pe care il asculti asa ca pune-ti prietenii si cunostintele sa iti trimita mesaje text.

4. Updateaza-ti statusurile pe Facebook si posteaza fotografii din vacanta numai cand esti conectat la wireless, fie in camera de hotel, fie intr-o cafenea. Asa, eviti sa consumi multi giga de internet costisitori.

5. Foloseste aplicatiile prin care poti vorbi gratis – Whatsapp, Skype si Viber sunt doar cateva exemple. Exista o multime de aplicatii prin care poti vorbi fara sa platesti, insa trebuie sa o faci atata timp cat esti conectat la wireless.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul