Publicat: 13 ianuarie 2014

Romania, prezenta la Targul de Turism de la Stuttgart

s560x316_targ_de_turismPresedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Razvan Filipescu, participa la deschiderea oficiala a Targului de turism CMT (Caravan, Motor, Tourismus), organizat la Stuttgart, Germania, in perioada 11-19 ianuarie a.c, Romania amenajand pentru aceasta manifestare un stand de 100 de metri patrati, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul ANT.

‘In cadrul intalnirilor oficiale prevazute pentru urmatoarele zile, presedintele ANT, Razvan Filipescu, impreuna cu reprezentantii Messe Stuttgart vor stabili detaliile privind participarea Romaniei la Targul de Turism CMT Stuttgart din 2015, in calitate de tara partenera. Piata germana reprezinta o piata prioritara in cadrul strategiei de promovare a turismului romanesc, cifrele privind numarul sosirilor vizitatorilor germani sau al innoptarilor in unitatile de cazare din Romania indicand o clasare a Germaniei in topul primelor 3 tari generatoare de turisti’, se arata in comunicatul citat.

Targul CMT (Caravan, Motor, Turism) Stuttgart este considerat cea mai mare manifestare pentru public din Europa, numarul vizitatorilor din 2013 ridicandu-se la peste 223.000.

CMT Stuttgart are un concept de trei tari partenere: una din Europa, una de peste ocean si o tara sau regiune pentru segmentul camping. In cadrul targului va fi organizat un eveniment dedicat cicloturismului si vacantelor active, si un sfarsit de saptamana dedicat ecoturismului si turismului cultural.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul