Publicat: 10 decembrie 2013

Locuri despre care nu ai crede ca exista – FOTO

0001-wisteria-tunnelPrimul pe lista poate fi vazut in Parcul National de Sequoia din California, trunchiul fiind al unui copac ce a cazut in 1937. In loc sa-l inlature de pe drum, administratia parcului a hotarat sa ciopleasca un tunel prin el. Are 5,18 metri latime si 2,44 metri inaltime.

Prairie Lights este un parc din Texas prin care poti sa treci cu masina, ce are mai mult de 4 milioane de luminite. Este cel mai mare tunel de acest gen din lume.

In Kleven, Ucraina, se afla „Tunelul dragostei”, prin care trec trenuri.

Acesta este cu siguranta unul dintre cele mai ireale tuneluri din lume, aflandu-se sub apa raului Huangpu, din Shanghai, China. Este de fapt o capsula de sticla cu efecte vizuale spectaculoase, lunga de 647 de metri.

Aceasta cladire folosita cu scopuri artistice de peste 30 de ani, din Houston, era sortita demolarii, astfel incat sa faca loc unei cladiri mai mari. Ca un ultim act estetic, artistul local Dan Havel a folosit placi din casa pentru a face un tunel in interiorul casei, ca un fel de vortex care sa inspre o curte interioara. Proiectul se numeste „Inversion”.

Imagineaza-ti cum ar fi sa ai o asemenea piata la tine in oras. Tunelul se afla in Olanda, Rotterdam, fiind o hala uriasa unde se vand fructe si legume proaspete.

Aceste flori incredibile constituie tunelul Wisteria, din Japonia, gradina Kawachi Fuji, in Kitakyushu.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul