Publicat: 10 decembrie 2013

Imagini realizate de sateliti – fotografii uimitoare

0004-muntele_vezuviuFotografiile au fost publicate pe contul de Facebook al companiei DigitalGlobe, iar fanii au fost invitati sa voteze imaginea preferata. In urma votului, se vor alege cinci cele mai frumoase imagini, iar din acestea, in ianuarie, va fi anuntata fotografia castigatoare.

Pana la acest moment, fotografiile care au primit aprecierea a peste patru mii de oameni sunt imaginea insulei Galesnjak din Croatia, care este in forma de inima, si muntele Vezuviu din Italia.

O alta imagine apreciata este cea a unei cetati fortificate din Aleppo, cel mai mare oras din Siria. Pe Facebook, aceasta imagine a primit pana acum 988 de like-uri.

Un alt peisaj apreciat de aproape o mie de persoane este o opera de arta realizata in Belfast, nordul Irlandei, care, vazuta din satelit, reprezinta fata unui copil.

Barajul Cambambe, de pe raul Cuazana, din Angola, a fost fotografiat din satelit pe 28 aprilie 2013.

Imaginea din satelit a raului Colorado din Utah, Statele Unite, este, de asemenea, una dintre fotografiile apreciate de fanii de pe Facebook ai DigitalGlobe. Pana la aceasta ora, a strans 756 de likeuri.

Insula nou formata de un cutremur care a avut loc in Pakistan, in 2013.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul