Publicat: 23 ianuarie 2014

Destinatii pentru iubitorii vietii de noapte

imagesAtunci cand pleci intr-o vacanta te gandesti, mai degraba, la cluburile in care vei merge si la petrecerile nebune la care vei participa? Atunci iata care sunt cele mai indicata destinatii de vacanta pentru tine!

Berlin, Germania – recunoscut pentru viata de noapte animata, Berlinul iti pune la dispozitie zeci de cluburi deschise non-stop, in care vei petrece mai bine ca niciodata. Ar fi bine sa faci fotografii multe pentru ca dupa un anumit numar de shot-uri e posbil sa ai pierderi de memorie.

Barcelona, Spania – vei gasi o multime de tersae, baruri si cluburi in care sa-ti petreci zilele si noptile. Este un oras in continua miscare, cu o populatie tanara si pusa pe distractie.

Goa, India – petrecerile pe plaja, animate de DJ si animatoare, te vor face sa vrei sa revii aici.

Ibiza, Spania – cunoscuta pentru cluburile de noapte in care mixeaza cei mai faimosi DJ, Ibiza este destinatia de vis a oricarui iubitor de muzica electronica si nu numai. Daca te consideri o petrecareata pe cinste trebuie sa ajungi cel putin o data in Ibiza.

New York, SUA – orasul care nu doarme niciodata nu te va dezamagi atunci cand vine vorba despre petreceri.

Tel Aviv, Israel – cand te gandesti la Israel primul lucru care iti trece prin minte este Ierusalim. Totusi, ai sa fii surprinsa de viata de noapte dinamica din orasul Tev Aviv.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul