Publicat: 10 ianuarie 2014

Compania Carpatair a suspendat zborurile din Romania pana la sfarsitul lui martie

s560x316_carpatairCarpatair a anulat mai multe zboruri din Romania spre destinatii din Italia si Germania.

Mai multe zboruri operate de compania Carpatair au fost suspendare temporar, pana la sfarsitul lunii martie, au confirmat pentru economica.net, reprezentantii operatorului, dar motivul acestei masuri nu a fost precizat.

In perioada 24 ianuarie si sfarsitul lunii martie, zborurile din Romania ale Carpatair vor fi suspendate, asa cum reiese din orarul de zbor al companiei, disponibile online pe web-site.

Astfel, cursele de la Bacau spre Milano si Roma, de la Chisinau spre Milano si Roma, de la Craiova la Roma si de la Timisoara spre Roma si Stuttgarrt vor fi suspendate. Singurele rute pe care compania va opera in perioada urmatoare sunt cele de la Chisinau spre Londra si Venetia.

Compania a intrat intr-un proces de restructurare anul trecut, cand actionarii elvetieni au decis majorarea capitalului social cu 5 milioane de euro. Planul de restructurare prevedea si uniformizarea flotei. In luna septembrie a anului trecut, operatorul aerian a cumparat o aeronava Boeing 737-300, potrivit economica.net

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul