Publicat: 20 ianuarie 2014

Cele mai inedite hoteluri din Marea Britanie

mara3De ce sa te cazezi intr-un hotel plictisitor, care nu iese in evidenta cu nimic, cand poti sa iti petreci noptile intr-un hotel care sa iti completeze vacanta prin unicitatea sa. Iata care sunt cele mai inedite astfel de unitati de cazare de pe teritoriul Marii Britanii!

1. Art Residence, Brighton – perfect pentru pasionatii de arta, acest hotel imbina arta moderna cu ospitalitatea traditionala.

Decorat de cei mai tineri si talentati artisti ai momentului, acest hotel iti va face vacanta de neuitat!

2. The Old Railway Station, West Sussex – hotelul este amenajat intr-o fosta gara si este ideal pentru cei care adora calatoriile cu trenul. Intrucat nu are decat doua camere, trebuie sa iti faci rezervari din timp.

3. La Rosa Gypsy Camp, Whitby – pentru cei care iubesc natura si vor sa isi petreaca vacanta intr-un loc la amenajarea caruia s-au folosit numai materiale reciclate, campingul La Rosa din Yorkshire este unitatea de cazare perfecta.

4. Livingstone Lodge, Kent – daca visul tau este sa mergi in Africa, insa te tenteaza si o vacanta in Marea Britanie, le poti avea pe amandoua alegand la destinatie Livingstone Lodge din Kent. A fost votata cea mai buna destinatie din Marea Britanie in 2012 si este singura din Europa in care te poti trezi cu o zebra la geam.

5. Lighthouse, Llandudno, Wales – construit in anul 1862, castelul are numai 3 camere disponibile pentru turisti asa ca este destinatia perfecta pentru o vacanta cu familia ori prietenii apropiati.

Nu numai arhitectura deosebita te va impresiona aici, ci si privelistea deosebita.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul