Publicat: 11 februarie 2014

Ce destinatii au ales romanii pentru Valentine’s Day

san-valentinoZiua Indragostitilor i-a determinat pe romani sa mearga in destinatii traditionale pentru a-si celebra iubirea, respectiv in Paris, Londra sau Barcelona.

Pentru o escapada romantica alaturi de perechea lor, romanii viseaza la plajele si recifurile de corali din Koh Samui (Thailanda), la dealurile din Mandalay (Burma), la Los Cabos (Mexic), la coastele insorite ale capitalei sri-lankeze Colombo sau la orasul sud-african “al trandafirilor” Bloemfontaine. Insula caraibeana Saint Martin, capitala Ecuadorului, Quito, si Noua Zeelanda incheie lista destinatiilor neobisnuite cautate prin intermediul tripsta.ro.

Anul acesta, topul 10 al celor mai cautate destinatii pentru Valentine’s Day in randul utilizatorilor tripsta.ro este completat de Dubai, Munchen, Madrid, Amsterdam si Praga, indicand variatii minore fata de destinatiile alese de indragostitii romani in anul anterior.

Pe de alta parte, dorinta romanilor de a se bucura de o mica vacanta alaturi de persoana iubita pare sa fie in crestere, dupa cum indica si cresterea de 30% a numarului de rezervari realizate prin intermediul tripsta.ro.

Conform reprezentantilor Tripsta, acest lucru este influentat si de latura financiara, bugetul doritorilor de vacante in strainatate reprezentand un aspect foarte important. In acest an, calatoriile de Ziua Indragostitilor au fost inlesnite si de ofertele speciale, care au facut posibila scaderea pretului mediu al unei rezervari de la 344,60 euro in 2013 la 297,93 euro in prezent, scrie romaniatv.net

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul