Publicat: 15 ianuarie 2014

5 lucruri la care taiwanezii exceleaza

52d66cf7bdbe5In cazul in care te intrebi de ce ai merge in vacanta in Taiwan, acest articol te va lamuri!

1. Pietele deschise non-stop – pentru o insula atat de mica, Taiwan-ul are o multime de piete deschise si pe timp de noapte – mai exact, 300.

Aici vei gasi de la suveniruri pana la gustari si bauturi traditionale precum ceaiul cu acid ori omleta cu stridii.

Peste 70% dintre turistii taiwanezi viziteaza aceste piete pe perioada vacantei.

2. Restaurantele tematice – fie ca este vorba despre restaurantul-toaleta, ale carui mese au forma de vas de WC, fie ca este vorba despre restaurantul Hello Kitty ori chiar Barbie, Taiwan-ul este plin de restaurante tematice care nu inceteaza sa te surprinda.

3. WiFi gratuit – inca din anul 2011 taiwanezii se bucura de internet gratuit oricand, oriunde, fiind una dintre primele tari din lume care a oferit WiFi in masa.

4. Nebunia “Hello Kitty” – taiwanezii au dezvoltat o adevarata pasiune pentru personajul de desene animate de origine japoneza.

Asadar, taiwanezii au fost primii care au scos pe piata berea Hello Kitty, ceaiul Hello Kitty dar si postul de radio cu muzica preferata a acestei pisici. De asemenea, o companie aeriana renumita in Taiwan si-a imprimat avionele cu imaginea renumitei pisici, iar majoritatea hotelurilor pun la dispozitie turistilor si camere decorate in stilul Hello Kitty.

5. Stiri animate – cu toate ca nu intelegi limba, te vei amuza copios uitandu-te la stiri, chiar daca unele sunt de-a dreptul tragice.

Studiourile Next Media Animation transforma orice stire intr-un desen animat in mai putin de 90 de minute. Acestea au adesea o tenta ironica asa ca produc amuzamentul telespectatorilor.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul